Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Отзиви от доволни клиенти
сем. Данчеви

Ползвахме услугите на Агенция Arco Real Estate за оглед и оценка:
1. За покупка на имот през 2022 г.
2. За продажба на друг имот през 2023 г.
И двата имота са в близост до Пловдив.
Благодарим на екипа Валентина Маринчешка и Гергана Рангелова за помощта, съдействието, коректността, за добре свършената работа и любезното отношение.

От името на семейството
Сн. Данчева
Стоилка Миладинова
Здравейте Валя и Ася,
Искаме аз и моите родители да Ви благодарим за това, че бяхте толкова всеотдайни и успяхте така бързо за нас да реализирате продажбата на апартамента ни. Вие сте наистина професионалисти от много високо ниво, такива хора като Вас не се срещат често в наше време. Искаме с настъпването на Новата 2020 година да Ви пожелаем здраве, много реализирани сделки и все така успешни и всеотдайни професионалисти бъдете. За в бъдеще пак ще разчитаме на Вас за реализиране на новите ни планове. Горещо ще ви препоръчам на близки мои хора. До скоро и наздраве!

Стоилка Миладинова

Валентина Маринчешка

Позиция
Мениджър офис Пловдив
Телефон
0895 566 945
Автобиография

Казвам се Валентина Маринчешка и съм брокер от 25 години.

Омъжена, с две пораснали деца.

Щастлива съм, че избрах тази професия, защото тя ми дава свобода и безгранични възможности. Най-ценното, което ми дава моята работа са срещите и контактите с различни хора, които от клиенти се превръщат в приятели.

Доволна съм, когато след приключена сделка, виждам радостта в очите на хората и новото начало, което заедно сме поставили.

Да си брокер е лесно – стига да обичаш хората !

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени