Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Отзиви от доволни клиенти
Кънчо Кънев
Здравейте,

Искам да изразя своята благодарност към Николай Босаков за помощта и съдействието му за намиране на подходящтия имот за мен. С негова помощ успях да се ориентирам лесно и бързо в пазара на имоти и смятам че ми спести много време, усилия и нерви в търсенето и купуването на собствено жилище.

В целия процес на търсене и закупуване на имот, Николай беше насреща да отговаря на безбройните ми въпроси и да съдейства за изясняването им. Винаги когато нещо не ми е било ясно или ме е притеснявало, той ми даваше нуждната информация, незасивимо дали е било свързано с конкретен имот, инвеститор или по-общи неща като стъпки по сделката, мнение и наблюдения за пазара на имоти, предимства и недостатъци на различните видове имоти и всичко свързано имотите. Комуникацията с него винаги беше бърза и ефективна. Благодаря ти Николай, за съдействието в намирането на жилището отговарящо на критериите ми! Благодаря и на колегите му, който също бяха част от процеса по търсенето и с техния професионализъм и добро отношение ми помогнаха да се ориентирам по-лесно на пазара!

Надявам се в бъдеще отново да имам възможност да работя с Николай и препоръчвам услугите му на всеки, който има нужда от помощ или иска да си спести от времето и усилията за намирането на правилния имот.

Николай Босаков

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0894 505 019
Автобиография

Завършва системно програмиране в град Пловдив. Насочва се към недвижимите имоти в края на 2018-та година. Млад и амбициозен, владее английски език. В свободното си време се занимава с музикална продукция.

© 2006-2021 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени