Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Василка Тасева
Здравейте!

Пиша Ви във връзка с една закъсняла препоръка, която искам да отправя към представител на "АРКО ИМОТИ" ООД - Яна Димитрова.

Преди три месеца успешно закупихме нашия мечтан дом, благодарение на нейната помощ. Съдействието на Яна се изразяваше във висок професионализъм, невероятно отношение към нас и изключителен усет към работата; тя непрестанно се стремеше да удовлетвори максимално нашите изисквания (на мен и съпруга ми), които в действителност бяха многобройни и променливи. Въпреки промените в нашите желания и задаваните параметри, Яна бързо и адекватно предлагаше нови стратегии, вникваше в идеите ни, визуализираше си представите ни и организираше огледи, срещи в офиса, както и многократни разговори по телефона. В процес на избор на жилище винаги ни е давала добра аргументация, изчерпателна информация и е организирала огледите коректно и точно. Ценим дълбоко нейното търпение и разбиране, понеже работехме предимно дистанционно (от друг град) и целият процес продължи повече от година, като в това време Яна не спираше да отправя към нас оферти и предложения. Друго качество, с което Яна Димитрова остава като наш любим брокер, е всеотдайността, с която активно участваше в цялата фаза на сделката и дори много след сключването на предварителен договор! Сътрудничеството с Яна вдъхва доверие и сигурност в различни дейности - финансови (ценим нейната прозрачност на условията), юридически (страхотна комуникация с останалата част от Вашия екип), както и професионални - умее невероятно да води преговори в полза на заинтересованата страна. Тя спечели не само нашите сърца, но и тези на родителите ни, които ни подкрепяха през целия процес на закупуване на апартамент.

Ако трябва да опиша Яна Димитрова в едно изречение то ще бъде следното: "Яна е отличен професионалист и добър приятел."
Запазваме си правото да се възползваме в бъдеще от Вашите услуги с удоволствие, благодарение на коректността на служители като Яна. А лично нея я препоръчваме горещо на всеки наш приятел, който тепърва тръгва по пътя на търсенето на мечтания дом.
Благодарим Ви!

С пожелания за хубав уикенд!
Поздрави,

Василка Тасева
С. Иванова
Здравейте,
Бих желала да предоставя препоръката си за г-жа Яна Димитрова от „АРКО ИМОТИ” ООД. От първата среща с Яна бях изненадана приятно! В моя живот тя е подарък, защото с цялата си слънчева енергия и професионализъм участва в един от важните моменти на децата ми – закупуване на семейно жилище!
Поздрави,
С. Иванова

Яна Димитрова

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0877 659 100
Автобиография
 
Възпитаничка е на Френската гимназия в София. Магистър в СУ "Климент Охридски" със специалност димпломация. Работила е в редица печатни издания, телевизии и телевизионни предавания. От 2014 година се занимава с недвижими имоти. Обича комуникацията и динамиката. За нея е удоволствие да сбъдва вашите мечти!
 
© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени