Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Добрин Петров
Уважаема г-жа Недина,

Благодаря за оказаното съдействие и настоятелност при продажбата на моя имот!
Признателен съм за професионализма, коректността и експедитивността, с която подходихте Вие и Вашият юрист!

С уважение,
Добрин Петров.
Юлиана Стоилова
Здравейте,
Ваша клиентка съм, казвам се Юлиана Стоилова.
Пиша Ви, за да изкажа специалните си благодарности към служител от Вашата фирма - Дора Недина, брокер по сделка за закупуване на апартамент от мен.
Изключително съм доволна от професионализма и, както и от перфектното и отношение към клиентите!
Оставам ваша почитателка!
Поздрави!
Димитър Колев
Изключително доволен съм от Дора Недина! Невероятен професионалист! При всички възникнали пречки с банковия заем, чрез който трябваше да си закупя жилището, тя беше неотлъчно до мен. По всяко време на денонощието бе готова да се отзове.
Реши толкова много проблеми, когато вече бях изгубил всякаква надежда, че нещата ще се получат. Просто нямам думи да й се отблагодаря...
За нея беше най-важно да съм доволен и да сбъдна мечтата си за ново жилище. На първо място искам да кажа, че тя за мен е прекрасен човек, а това, че е и истински професионалист в работата си я прави наистина уникална.
Искрено ти благодаря за всичко, Дора! Без теб нямаше да се справя!

Димитър Колев
Иван Алексиев
Здравейте,

Бих искал да благодарим на Дора Недина за професионалната подкрепа при избора ни на имот.

Дора Недина работеше по сделката от началото до края с ентусиазъм, бърза реакция и навременна комуникация. На нея можеше да се разчита за съвет и препоръка, които надхвърлят стандартните задължения на един брокер.

В допълнение, бихме искали да кажем, че получихме професионално и ценно съдействие и от вашия колега Иван Козаров.

Пожелаваме на целия екип на Арко много успехи!

Благодарим,

Иван Алексиев

Дора Недина

Позиция
Консултант Жилищни Имоти
Телефон
+359 2 996 4312
+359 895 770 242
Автобиография

Дора Недина завършва 118 СОУ и от 2003 до 2011 година, живее в Гърция и Кипър, където е работила като консултант-продавач, супервайзър и управител на магазин. Благодарение на личностните си качества : честност, усърдие, постоянство , коректност и вежливост , тя постига отлични успехи в работата си, нееднократно е получавала похвали и награди.

Тя определя себе  си като комуникативна и отговорна личност, която обича предизвикателствата. Има търговски нюх , умее да преговаря, винаги търси баланса в отношенията с хората. Според нея доверието е изключително важно и за да го запазиш са необходими  отношение и действия.  В сферата на недвижимите имоти е от 2017 г. За краткото време в работата си като брокер,  тя  вече има препоръки и благодарствени отзиви от доволните клиенти, с които е работила.  

© 2006-2020 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени