Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Красен Българанов
Здравейте Арко и Екип,

Бих искал да споделя огромната си благодарност на Дора Недина за усилията и безупречно свършената работа по продажбата на семейния апартамент.
Това беше първата ни продажба на недвижим имот, а в България, както вече научихме, това не е лесен и бърз процес. Съпроводен е с бюрокрация, тромава комуникация с институциите и потенциално много нервно напрежение. Доверявайки се напълно на Дора и екипа на Арко, от намирането на купувач, през договарянето на цената и цялата съпровождаща документация, целият продажбен процес мина безпроблемно и гладко, без никакъв стрес и загуба на ценно време. Без опита, професионализма, увереността и упоритостта на Дора, не бихме минали така успешно и напълно удовлетворени от сделката. А най-безценно е отношението, което срещнахме от Дора – не просто предоставена услуга, а невероятно положително и искрено приятелско взаимоотношение от първата минута на запознанството ни.

Благодаря също на Маргарита Рангелова, за професионалната помощ и съветите в точните моменти на продажбения процес!
Препоръчвам с пълна увереност Дора и екипа на Арко на всеки, който иска да извлече максимално удовлетворение от сделка с недвижим имот, а и да получи истински искрено и приятелско отношение.

Бъдете здрави и все така успешни в бизнеса и индивидуалния подход към всяка отделна сделка!

С уважение,
Красен Българанов
Александър Дамянов
Здравейте,

Бих искал да дам своята обратна връзка за ваш колега - Дора Недина.
Въпреки, че първоначално подхождам с недоверие към хора, които познавам от скоро, с Дора успяхме много бързо да намерим общ език и да се сприятелим. Направи ми впечатление ентусиазма, с който първоначално подходи. Той разбира се беше подкрепен с доста професионализъм и увереност. Познаваше много добре спецификите и тенденциите на пазара на недвижими имоти в София и региона.
С много точни и последователни действия и за кратко време, тя намери подходящите клиенти за нашия апартамент. Въпреки предварителната сделка, тя беше неотлъчно до нас и ни помагаше и съветваше при събирането на необходимите документи и водеше умело целия процес до пълното приключване на продажбата и предаването на апартамента.
Препоръчах я на мои много добри приятели, както и на мой съсед, като човек и професионалист, който може да им съдейства при продажбата на имотите. Те също споделиха изключително положителното си мнение за Дора и потвърдиха впечатленията, които имам за нея.
Отново с търпение, постоянство и много работа, преди дни приключи сделката по продажбата на единия имот!
Пожелавам на Дора и на вашия екип още много успехи и доволни клиенти!


С уважение,
Александър Дамянов
Владимир Владов
Уважаеми Г-н Василев,
Като клиент на Вашата фирма, бих искал специално да изразя своето задоволство от помощта, която ми бе оказана за няколко сделки от г-жа Дора Недина - брокер в ARCO REAL ESTATE, която изцяло пое грижата за тях. Става дума за две продажби (гараж и офис), отдаване под наем на мой апартамент и покупка на нов апартамент от мен и съпругата ми. Във всички случаи, г-жа Недина ми оказваше неоценима помощ за постигане на успешни сделки, като много старателно е защитавала моите интереси на клиент. Покупката на апартамент и продажбата на гараж се осъществиха в особено кратък срок и на оптимална за мен цена.
Тя винаги проявяваше постоянство и усърдие в работата си, държеше ме навременно информиран за хода на срещите с кандидат-купувачи и оформянето на продажбите и покупката. Освен това ми е давала полезни и добре информирани препоръки с оглед състоянието на пазара. Впечатлението ми е, че тя е отличен професионалист и много съвестна в работата си.
Ако в бъдеще отново имам нужда от брокерска помощ, винаги ще се обърна към АРКО и г-жа Дора Недина.
Разбира се, ще препоръчам Вашата фирма и брокерските услуги на г-жа Недина на мои приятели и познати.
Трябва непременно да отбележа и помощта, оказвана от г-жа Маргарита Рангелова, мениджър на офиса, както и от юриста г-н Костадин Серафимов. Г-жа Рангелова положи извънредно старание, за да гарантира успешното оформяне на сделките в мой интерес.
С пожелание за здраве и успех през Новата Година на Вас и всички служители на АРКО, които ми помогнаха,

Владимир Владов

Диана и Иван Иванови

До управителя на ARCO REAL ESTATE
Г-н Евгени ВасилевБЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

Искаме да изразим голямото си удовлетворение и благодарност към г-жа Дора Недина- брокер в ARCO REAL ESTATE.
За нас тя е един страхотен професионалист. С нейна помощ успяхме за кратък период от време да продадем наш имот на много добра цена. През цялото време г-жа Недина защитаваше нашия интерес. Тя показа компетентност, точност, лоялност и топло човешко отношение.
Много се радваме, че работихме с нея и за нас тя вече не е само много успешен брокер, но и добър приятел.

Благодарим на ARCO REAL ESTATE!


Поздрави от Диана и Иван Иванови
Петьо Петров
Уважаеми Г-н Василев,

Казвам се Петьо Петров и съм ваш клиент отскоро. Вчера с помощта на Марги Рангелова и Дора осъществихме една сделка а именно продажба на една моя къща.
Искам да споделя своите впечатления от тези служители.
Искам да започнем с това, че винаги бяха насреща когато ги търся или връщат обаждаме при първа възможност.
По време на сделката, по точно по време на преговорите за малко да се откажа най-наивно тъй като ми мътиха главата други брокери с откровенни лъжи, но с помощта в конкретният момент продължихме. Марги прояви професионализъм и хладнокръвие във много важен момент по време на преговорите.

За Дора мога да кажа, че я чувствам много близка даже сме приятели. Нея познавам от преди да се присъедини към вас. Тя е много добър човек и професионалист това е трети имот, който ми продава и без много приказки и грандомания си върши работата перфектно.
Всички я харесват нея и продавачи и купувачи.
Безкрайно съм благодарен на вашият екип и се надявам в бъдеще да работим заедно.
Между другото препоръчах на един приятел да предлага апартамента, който отдава при вас като Дора му търси подходящи наематели.

Благодаря и до скоро.

С уважение Петьо Петров
Добрин Петров
Уважаема г-жа Недина,

Благодаря за оказаното съдействие и настоятелност при продажбата на моя имот!
Признателен съм за професионализма, коректността и експедитивността, с която подходихте Вие и Вашият юрист!

С уважение,
Добрин Петров.
Юлиана Стоилова
Здравейте,
Ваша клиентка съм, казвам се Юлиана Стоилова.
Пиша Ви, за да изкажа специалните си благодарности към служител от Вашата фирма - Дора Недина, брокер по сделка за закупуване на апартамент от мен.
Изключително съм доволна от професионализма и, както и от перфектното и отношение към клиентите!
Оставам ваша почитателка!
Поздрави!
Димитър Колев
Изключително доволен съм от Дора Недина! Невероятен професионалист! При всички възникнали пречки с банковия заем, чрез който трябваше да си закупя жилището, тя беше неотлъчно до мен. По всяко време на денонощието бе готова да се отзове.
Реши толкова много проблеми, когато вече бях изгубил всякаква надежда, че нещата ще се получат. Просто нямам думи да й се отблагодаря...
За нея беше най-важно да съм доволен и да сбъдна мечтата си за ново жилище. На първо място искам да кажа, че тя за мен е прекрасен човек, а това, че е и истински професионалист в работата си я прави наистина уникална.
Искрено ти благодаря за всичко, Дора! Без теб нямаше да се справя!

Димитър Колев
Иван Алексиев
Здравейте,

Бих искал да благодарим на Дора Недина за професионалната подкрепа при избора ни на имот.

Дора Недина работеше по сделката от началото до края с ентусиазъм, бърза реакция и навременна комуникация. На нея можеше да се разчита за съвет и препоръка, които надхвърлят стандартните задължения на един брокер.

В допълнение, бихме искали да кажем, че получихме професионално и ценно съдействие и от вашия колега Иван Козаров.

Пожелаваме на целия екип на Арко много успехи!

Благодарим,

Иван Алексиев

Дора Недина

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0895 770 242
0896 733 915
Автобиография

Дора Недина завършва 118 СОУ и от 2003 до 2011 година, живее в Гърция и Кипър, където е работила като консултант-продавач, супервайзър и управител на магазин. Благодарение на личностните си качества : честност, усърдие, постоянство , коректност и вежливост , тя постига отлични успехи в работата си, нееднократно е получавала похвали и награди.

Тя определя себе  си като комуникативна и отговорна личност, която обича предизвикателствата. Има търговски нюх , умее да преговаря, винаги търси баланса в отношенията с хората. Според нея доверието е изключително важно и за да го запазиш са необходими  отношение и действия.  В сферата на недвижимите имоти е от 2017 г. За краткото време в работата си като брокер,  тя  вече има препоръки и благодарствени отзиви от доволните клиенти, с които е работила.  

© 2006-2022 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени