Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Калина и Тодор
Здравейте г-н Василев,

Бихме искали да изкажем благодарността си към Вашия служител - Дора Недина,като дадем положителна обратна връзка за нейната работа.
Тя успя да намери прекрасен дом за нас бързо, компетентно и коректно.
Успя също така да защити нашите интереси с професионалното си отношение, вниманието към детайла и знанията си.
С удоволствие ще препоръчваме нея и фирма Ви на хора около нас, които се нуждаят от брокерски услуги.

Поздрави,
Калина и Тодор
Анита и Румен Митови
Уважаеми Г-н Василев,

Като клиенти на Вашата фирма, бихме искали специално да изразим своето задоволство от помощта, която ни бе оказана за две сделки от г-жа Дора Недина - брокер в ARCO REAL ESTATE, която изцяло пое грижата за тях. Става дума за две продажби (къща в Банкя и ваканционен апартамент на нашето Черноморие). Във всички случаи, г-жа Недина ни оказваше неоценима помощ за постигане на успешни сделки, като много старателно е защитавала нашите интереси на клиенти.
Тя винаги проявяваше постоянство, усърдие и търпение в работата си, държеше ни навременно информирани за хода на срещите с кандидат-купувачи и оформянето на продажбите. Показа компетентност, точност, лоялност и топло човешко отношение. Освен това ни е давала полезни и добре информирани препоръки с оглед състоянието на пазара. Впечатлението ни е, че тя е отличен професионалист и много съвестна в работата си. Много се радваме, че работихме с нея и за нас тя вече не е само много успешен брокер, но и добър приятел!
Ако в бъдеще отново имаме нужда от брокерска помощ, винаги ще се обърнем към ARCO REAL ESTATE и г-жа Дора Недина.
Разбира се, ще препоръчаме Вашата фирма и брокерските услуги на г-жа Недина на наши приятели и познати.
Трябва непременно да отбележа и помощта, оказвана от г-жа Албена Стоянова.

С пожелание за здраве и успех на Вас и всички Ваши служители.
Благодарим на ARCO REAL ESTATE!


Поздрави от Анита и Румен Митови
Филип Филипов
Здравейте,

Пиша ви, тъй като искам да изкажа голямата си благодарност към вашата колежка Дора Недина:

Искрено съм благодарен на Дора за времето, което отдели за мен в търсенето на мечтаният дом.
Благодарение на нея се сбъдна дълго чакана моя мечта - да открия апартамент, който да отговаря на всичките ми желания!
Благодаря и на останалите нейни колеги от екипа на ARCO REAL ESTATE, участвали в сделката при закупуването му.
Бих искал да я препоръчам като истински професионалист.

Поздрави,
Филип Филипов
Мартин
Здравейте, г-н Василев,

Наскоро работихме с Дора по сделка с един апартамент и останах много доволен.

Тя е позитивна, приятелски настроена и умее да изслушва хората. Това много ми помогна, понеже процесът по сделка с недвижим имот си има известните бюрократични, както и комуникационни етапи, които може да ти скъсат нервите. Но Дора не ме остави, винаги когато съм и звънял или писал ми е съдействала максимално, колко и е по силите. Понякога и повече :)

Та така. Ако искате да работите с професионалист, който ви слуша и чува, от който ще имате обратна връзка ASAP, който ще се грижи за интересите ви, който е готов да поеме рискове във ваша полза, който ще се радва с вас на вашия успех, който е позитивен и усмихнат, който действа бързо и прямо, звъннете на Дора.

Също така работихме и с Албена Стоянова и сме с отлични впечатления.

Поздрави и успех.
Даже бих се радвал да имаме още успешни сделки заедно!

Мартин
Красен Българанов
Здравейте Арко и Екип,

Бих искал да споделя огромната си благодарност на Дора Недина за усилията и безупречно свършената работа по продажбата на семейния апартамент.
Това беше първата ни продажба на недвижим имот, а в България, както вече научихме, това не е лесен и бърз процес. Съпроводен е с бюрокрация, тромава комуникация с институциите и потенциално много нервно напрежение. Доверявайки се напълно на Дора и екипа на Арко, от намирането на купувач, през договарянето на цената и цялата съпровождаща документация, целият продажбен процес мина безпроблемно и гладко, без никакъв стрес и загуба на ценно време. Без опита, професионализма, увереността и упоритостта на Дора, не бихме минали така успешно и напълно удовлетворени от сделката. А най-безценно е отношението, което срещнахме от Дора – не просто предоставена услуга, а невероятно положително и искрено приятелско взаимоотношение от първата минута на запознанството ни.

Благодаря също на Маргарита Рангелова, за професионалната помощ и съветите в точните моменти на продажбения процес!
Препоръчвам с пълна увереност Дора и екипа на Арко на всеки, който иска да извлече максимално удовлетворение от сделка с недвижим имот, а и да получи истински искрено и приятелско отношение.

Бъдете здрави и все така успешни в бизнеса и индивидуалния подход към всяка отделна сделка!

С уважение,
Красен Българанов
Александър Дамянов
Здравейте,

Бих искал да дам своята обратна връзка за ваш колега - Дора Недина.
Въпреки, че първоначално подхождам с недоверие към хора, които познавам от скоро, с Дора успяхме много бързо да намерим общ език и да се сприятелим. Направи ми впечатление ентусиазма, с който първоначално подходи. Той разбира се беше подкрепен с доста професионализъм и увереност. Познаваше много добре спецификите и тенденциите на пазара на недвижими имоти в София и региона.
С много точни и последователни действия и за кратко време, тя намери подходящите клиенти за нашия апартамент. Въпреки предварителната сделка, тя беше неотлъчно до нас и ни помагаше и съветваше при събирането на необходимите документи и водеше умело целия процес до пълното приключване на продажбата и предаването на апартамента.
Препоръчах я на мои много добри приятели, както и на мой съсед, като човек и професионалист, който може да им съдейства при продажбата на имотите. Те също споделиха изключително положителното си мнение за Дора и потвърдиха впечатленията, които имам за нея.
Отново с търпение, постоянство и много работа, преди дни приключи сделката по продажбата на единия имот!
Пожелавам на Дора и на вашия екип още много успехи и доволни клиенти!


С уважение,
Александър Дамянов
Владимир Владов
Уважаеми Г-н Василев,
Като клиент на Вашата фирма, бих искал специално да изразя своето задоволство от помощта, която ми бе оказана за няколко сделки от г-жа Дора Недина - брокер в ARCO REAL ESTATE, която изцяло пое грижата за тях. Става дума за две продажби (гараж и офис), отдаване под наем на мой апартамент и покупка на нов апартамент от мен и съпругата ми. Във всички случаи, г-жа Недина ми оказваше неоценима помощ за постигане на успешни сделки, като много старателно е защитавала моите интереси на клиент. Покупката на апартамент и продажбата на гараж се осъществиха в особено кратък срок и на оптимална за мен цена.
Тя винаги проявяваше постоянство и усърдие в работата си, държеше ме навременно информиран за хода на срещите с кандидат-купувачи и оформянето на продажбите и покупката. Освен това ми е давала полезни и добре информирани препоръки с оглед състоянието на пазара. Впечатлението ми е, че тя е отличен професионалист и много съвестна в работата си.
Ако в бъдеще отново имам нужда от брокерска помощ, винаги ще се обърна към АРКО и г-жа Дора Недина.
Разбира се, ще препоръчам Вашата фирма и брокерските услуги на г-жа Недина на мои приятели и познати.
Трябва непременно да отбележа и помощта, оказвана от г-жа Маргарита Рангелова, мениджър на офиса, както и от юриста г-н Костадин Серафимов. Г-жа Рангелова положи извънредно старание, за да гарантира успешното оформяне на сделките в мой интерес.
С пожелание за здраве и успех през Новата Година на Вас и всички служители на АРКО, които ми помогнаха,

Владимир Владов

Диана и Иван Иванови

До управителя на ARCO REAL ESTATE
Г-н Евгени ВасилевБЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

Искаме да изразим голямото си удовлетворение и благодарност към г-жа Дора Недина- брокер в ARCO REAL ESTATE.
За нас тя е един страхотен професионалист. С нейна помощ успяхме за кратък период от време да продадем наш имот на много добра цена. През цялото време г-жа Недина защитаваше нашия интерес. Тя показа компетентност, точност, лоялност и топло човешко отношение.
Много се радваме, че работихме с нея и за нас тя вече не е само много успешен брокер, но и добър приятел.

Благодарим на ARCO REAL ESTATE!


Поздрави от Диана и Иван Иванови
Петьо Петров
Уважаеми Г-н Василев,

Казвам се Петьо Петров и съм ваш клиент отскоро. Вчера с помощта на Марги Рангелова и Дора осъществихме една сделка а именно продажба на една моя къща.
Искам да споделя своите впечатления от тези служители.
Искам да започнем с това, че винаги бяха насреща когато ги търся или връщат обаждаме при първа възможност.
По време на сделката, по точно по време на преговорите за малко да се откажа най-наивно тъй като ми мътиха главата други брокери с откровенни лъжи, но с помощта в конкретният момент продължихме. Марги прояви професионализъм и хладнокръвие във много важен момент по време на преговорите.

За Дора мога да кажа, че я чувствам много близка даже сме приятели. Нея познавам от преди да се присъедини към вас. Тя е много добър човек и професионалист това е трети имот, който ми продава и без много приказки и грандомания си върши работата перфектно.
Всички я харесват нея и продавачи и купувачи.
Безкрайно съм благодарен на вашият екип и се надявам в бъдеще да работим заедно.
Между другото препоръчах на един приятел да предлага апартамента, който отдава при вас като Дора му търси подходящи наематели.

Благодаря и до скоро.

С уважение Петьо Петров
Добрин Петров
Уважаема г-жа Недина,

Благодаря за оказаното съдействие и настоятелност при продажбата на моя имот!
Признателен съм за професионализма, коректността и експедитивността, с която подходихте Вие и Вашият юрист!

С уважение,
Добрин Петров.
Юлиана Стоилова
Здравейте,
Ваша клиентка съм, казвам се Юлиана Стоилова.
Пиша Ви, за да изкажа специалните си благодарности към служител от Вашата фирма - Дора Недина, брокер по сделка за закупуване на апартамент от мен.
Изключително съм доволна от професионализма и, както и от перфектното и отношение към клиентите!
Оставам ваша почитателка!
Поздрави!
Димитър Колев
Изключително доволен съм от Дора Недина! Невероятен професионалист! При всички възникнали пречки с банковия заем, чрез който трябваше да си закупя жилището, тя беше неотлъчно до мен. По всяко време на денонощието бе готова да се отзове.
Реши толкова много проблеми, когато вече бях изгубил всякаква надежда, че нещата ще се получат. Просто нямам думи да й се отблагодаря...
За нея беше най-важно да съм доволен и да сбъдна мечтата си за ново жилище. На първо място искам да кажа, че тя за мен е прекрасен човек, а това, че е и истински професионалист в работата си я прави наистина уникална.
Искрено ти благодаря за всичко, Дора! Без теб нямаше да се справя!

Димитър Колев
Иван Алексиев
Здравейте,

Бих искал да благодарим на Дора Недина за професионалната подкрепа при избора ни на имот.

Дора Недина работеше по сделката от началото до края с ентусиазъм, бърза реакция и навременна комуникация. На нея можеше да се разчита за съвет и препоръка, които надхвърлят стандартните задължения на един брокер.

В допълнение, бихме искали да кажем, че получихме професионално и ценно съдействие и от вашия колега Иван Козаров.

Пожелаваме на целия екип на Арко много успехи!

Благодарим,

Иван Алексиев

Дора Недина

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0895 770 242
0896 733 915
Автобиография

Дора Недина завършва 118 СОУ и от 2003 до 2011 година, живее в Гърция и Кипър, където е работила като консултант-продавач, супервайзър и управител на магазин. Благодарение на личностните си качества : честност, усърдие, постоянство , коректност и вежливост , тя постига отлични успехи в работата си, нееднократно е получавала похвали и награди.

Тя определя себе  си като комуникативна и отговорна личност, която обича предизвикателствата. Има търговски нюх , умее да преговаря, винаги търси баланса в отношенията с хората. Според нея доверието е изключително важно и за да го запазиш са необходими  отношение и действия.  В сферата на недвижимите имоти е от 2017 г. За краткото време в работата си като брокер,  тя  вече има препоръки и благодарствени отзиви от доволните клиенти, с които е работила.  

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени