Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Илиян Петров и Мирослава Петрова
Здравейте, г-н Василев,
Казвам се Илиян Петров и работихме с вашата агенция за покупка на имот. Казвам "работихме" тъй като сделката вече приключи успешно и сме горди собственици на апартамент в кв. Кръстова вада.

Ние до този момент не се бяхме сблъсквали със това "преживяване", покупка на имот.

Радваме се, че случайността ни срещна с вашата агенция и по-специално с Цветелин Иванов.

Искаме да изкажем, нашите прекрасни впечатления за професионализма, отзивчивостта, бързата и лесна комуникация на нашият-ваш брокер Цеци. Уникален професионалист и човек!!!!!! Не веднъж се намеси в сделката ,тъй като имахме не малко проблеми при отпускането на ипотечния кредит, за който ние кандидатствахме в Уникредит Булбанк. Всичките му намеси бяха, бързи, адекватни и точни. Измисли цялата схема за теглене на кредита (ипотечен + потребителски), даваше ни съвети през цялото време. Постоянно беше на линия, дори и в извън работно време. За него все едно няма невъзможни неща. Вдъхва спокойствие и доверие в хората.

Сега Ви пиша, понеже днес финализирахме сделката, като дадохме и последната вноска на продавача.

Вашата агенция и по специално Цеци, ще бъде винаги промотирана от нас, на приятели и познати!

Радвайте се, че имате в екипа си такъв човек като него!!!!

Пожелаваме много професионални успехи, както на Вас, така и на всички ваши служители, и по-специално на Цветелин Иванов!!!!!!!!

Сърдечно БЛАГОДАРЯ !!!!

от Илиян Петров и Мирослава Петрова :)

Димитър Капашиков
Здравейте, г-н Василев,

Бих искал да изразя писмено и да сведа до вашето знание, професионалното отношение, което получих, от вашите колеги Цвета Дончева и Цветелин Иванов. С тяхна помощ, продадох 3-стаен апартамент в кв. Драгалевци, като от първият ден на нашето сътрудничество, те се заеха, всеки ден да организират огледи с потенциални купувачи. Съдействаха ми в преговорите по предварителният договор, като успяха да договорят цена не по ниска от обявената. Радвам се, че имах възможността да работя с тях, със сигурност ще ги потърся отново при нужда.

Поздрави,
Димитър Капашиков

Цветелин Иванов

Позиция
Мениджър Продажби, BLR, Консултант Недвижими Имоти
Телефон
0877 239 412
Автобиография

Цветелин Иванов притежава богат опит в сферата на търговията. Развивал се е като продавач-консултант на автомобили нови и втора употреба, развива се като управител на строителна борса, също така притежава опит в туризма и продажбата на ваканционни имоти по Българското Черноморие.

Благодарение на магистъра си по "Право", Цветелин успява успешно да консултира своите клиенти и им даде допълнителна добавена стойност. От 2019 година има натрупан богат опит в продажбата на имоти, като зад себе си има сключени множество сделки и доволни клиенти. 

Цветелин говори свободно руски и английски език.

  


© 2006-2024 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени