Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Отзиви от доволни клиенти
Даниела Топалова
Здравейте,
Бих искала да изразя своята благодарност за невероятния професионализъм и добро отношение, в лицето на Юлиана Шевъртова и Маргарита Филипова. С тяхна помощ успях да закупя първото си жилище.
Благодаря за съдействието на Юлиана Шевъртова, както и за нейната ангажираност, гъвкавост, търпение и толерантност. Неуморна в подкрепата си и винаги усмихната.
Оставам с много добри чувства, бих работила отново с Arco Real и бих ги препоръчала на приятели и познати.

С уважение,
Даниела Топалова

Юлиана Шевъртова

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0895 446 143
Автобиография

Юлиана Шевъртова завършва бакалавър Маркетинг и мениджмънт и защитава магистър по Бизнес икономика в Пловдивския университет. Работи в сектора на търговията с луксозни стоки (висш клас козметика и мода) повече от 18 години. От 2011 до 2015 година работи в Доха, Катар като мениджър на няколко модни марки. Казва, че животът в Катар е спомогнал за разширяването на нейния мироглед и я е научил на толерантност, респект и търпение към хората от различни култури. Секторът с имоти я привлича заради своята динамичност и разнообразие. Дългогодишният ѝ опит в работа с клиенти ѝ помага успешно да удовлетворя желанията на хората. За нея е удоволствие да минава целия процес при покупка или продажба на имот с клиента, тъй като е важно решение свързано с доверие и лоялност.

© 2006-2022 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени