Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Димитър Първанов
Изказвам искрените си благодарности на целия екип на Арко Реал Естейт и специално на брокер Илияна Янева за съдействието ви при покупка на апартамент.
Подборът на апартаментите за оглед беше много точен и напълно съответстваше на предварително зададените от мен изисквания. Илияна организира за кратък срок всички одобрени от мен огледи като запази обективната си преценка. Благодарение на това в рамките на 2 седмици успяхме да изберем подходящото жилище. Благодаря и за добре организираните следващи етапи, свързани с проучването на имота и изповядването на сделката.
Радвам се, че имах възможността да използвам услугите на истински професионалисти.
Благодаря и за позитивното ви отношение и комплексното съдействие.
С удоволствие ще препоръчам фирмата и в частност Илияна Янева на всички познати, на които им предстои покупко-продажба на жилище.

Поздрави и хубав ден,

Димитър Първанов
Иван и Нина Видолови
Поздрави на екипа на ARCO REAL ESTATE и специално на Илияна Янева! Нашето дълго търсене на апартамент днес приключи, ключовете вече са у нас. Благодаря за търпението, вниманието, отзивчивостта, професионалната последователност от началото до самия край, който за моето семейство е дълго планирано и очаквано ново начало. Благодаря Илияна, че не се обезсърчи от многото ми капризи, за огледите които организира, също и за това, че не се поколеба да бъдеш с нас, дори по време на карантината.Иван и Нина Видолови

Илияна Янева

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0877 239 493
Автобиография

Илияна Янева е част от екипа на Арко от месец септември 2019 г., като през това време освен редица реализирани сделки и доволни клиенти, успява да защити и докторска степен в областта на мотивацията на човешките ресурси. Натрупаният професионален опит и желанието за усъвършенстване, успешно й помагат да разбере желанията и потребностите на своите клиенти и да прилага индивидуален подход за тяхното постигане.

За себе си споделя, че е добронамерен, отговорен и коректен човек, умеещ с лекота да спечелва доверието на клиентите си и да се грижи за техния интерес и приоритети. Целта й е със знания, професионализъм и добри взаимоотношения да ви съдейства във всички етапи на сделката.

 

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени