Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Васил и Спаска Жостови
Здравейте!
Надявам се в това писмо да успея да изразя удовлетвореността си от свършеното от вашите служители, с които имах честта да контактувам при покупката на имот в София.
Основно работихме с Карина Вълканова - от първия контакт по телефона, през огледите, консултациите, документациите и организацията на сделката, за нас тя беше човекът, който ни помогна да си купим имот. Много професионално, ясно и точно ни беше разяснен всеки детайл и отговорено на всичките ни въпроси.
В подготовката на сделката много силно се включи и Николай Стоянов, а експертната помощ на юрисконсулта Костадин Серафимов беше от рашаващо значение за финализирането на сделката.

Пожелавам ви много здраве, щастие и успехи в личен и професионален план!
Благодаря!

Васил и Спаска Жостови
инж. Веселин Генов
Обръщам се към Вас драги съграждани, с особено приятно чувство на удовлетворение от работата ми с Агенция за недвижими имоти “Arco Real Estate” представлявана в конкретния случай от госпожа Карина Вълканова-консултант НИ и господин Николай Стоянов-мениджър. Влязох във връзка с тях в момент, в който работех и с други посредници. Последните постепенно се оттеглиха срещайки се е определени трудности по намирането на подходящ имот. За разлика от тях споменатите представители на Агенцията, с много търпение, толерантност и професионализъм ме дариха с жилище, от което имах крещяща нужда и отговарящо на моите изисквания за качество и функционалност.

Споделям горното с ясното съзнание за възможността да бъда упрекнат в излишни хвалби и, че подобни случаи могат да будат премълчани. Тъкмо обратното, на добрите примери следва да се дава път, да се афишират ако щете.

Нека се обърнем с лице към позитивното, да отворим широко очите си за него и да загърбим негативното, от което убеден съм никой от нас няма нужда.

Отговорен за изнесеното и с уважение: инж. Веселин Генов

Карина Вълканова

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0877 280 128
Автобиография

Казвам се Карина Вълканова и съм психолог по образование и призвание. Завърших икономика и психология в Германия. Работила съм по различни мащабни проекти, както и по педагогически програми за деца и юноши.

Лоялността, професионализмът и екипната работа с прекрасните специалисти и колеги сa причините да се доверя на ARCO REAL ESTATE и да бъда част от компанията. С разбиране нуждите на клиента и правилен подход постигам желаните ни цели.

Обичам разходките в природата, животните и децата. Смятам, че отговорността за един по-добър живот е изцяло наша.

 

© 2006-2022 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени