Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Отзиви от доволни клиенти
Кристиян Петков
Здравейте, господин Василев,


Пиша Ви, за да изкажа своята благодарност и позитивно впечатление от услугите на Вашия брокер Пламена Иванова и мениджър Албена Стоянова.

От няколко години живея в България и се занимавам интензивно с инвестиция в недвижими имоти. През годините съм работил с много други брокери и агенции за недвижими имоти, но за първи път оставам изключително впечатлен. Получих от Пламена и екипа на Арко, професионално отношение, коректност, постоянна обратна връзка през целия период на продажбата, голяма прецизност по отношение на всички документи по сделката и най-важното за мен-доверие. Сигурен бях, че тя ще намери подходящия за имота ми купувач и съм изключително доволен, че интересът ми беше напълно защитен.

След месец отново съм Ваш клиент и се доверявам напълно на Пламена и Албена в търсенето на подходящия за мен парцел и съм убеден, че ще се справят отлично.

P.S Препоръката ми към Вашата агенция и в частност брокерът Пламена Иванова вече е отправена към мои приятели и бизнес партньори.

С уважение,
Кристиян Петков

Албена Стоянова

Позиция
Мениджър офис Централен 2
Телефон
0885 050 600
0885 050 600
Автобиография

Занимавам се недвижими имоти от 1996г. Първоначално като управител на собствена фирма, а след това като Мениджър в една от най-големите агенции. През годините съм се занимавала с всички типове имоти, но като специалист се определям в областта на търговските площи и продажбата на имоти в строеж. Перфекционист съм в работата си, както с клиентите, така и с колегите ми. Обичам предизвикателствата.

В екипа на АRCO REAL ESTATE съм от ноември 2019 година.

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени