Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Отзиви от доволни клиенти
Симона Харизанова
Здравейте,

Пиша Ви по повод закупуване на апартамент с Ваш брокер, който се справи невероятно. Споделям мнение и искрени благодарности за тези специалисти, които имате във фирмата Ви!!!!

Бих искала да разкажа за моето преживяване със закупуването на имот като един млад човек, който не знае какво да прави. На 25 години съм и като всеки средностатистически човек на тази възраст, не е запознат с процеса и документите, които са нужни за цялото това приключение. Приключение е точната дума, но за мой толкова голям късмет попаднах на един от най-добрите брокери, да не кажа най-добрия брокер - Костадин Серафимов, а дори и не преувеличавам. Брокерът в този процес е движещото колело и в същото време човека, който поема най-негативните моменти от процеса, за да може да оправи нещата и да предава само позитивна информация. Дори не осъзнавах важността на това да имаш наистина добър брокер. Започнах целия процес с него, намерихме буквално за 15 минути един апартамент с изискванията, които бях дала и от началото до края Костадин беше до мен и ми помагаше с абсолютно всичко, и се справяше уникално. За мен той е супер - човек. Той ми помогна да мина от огледа, преговорите до банката и нотариуса, поемането на имота и всичко в най-дребни детайли. Ядосваше се повече от мен, когато нещо не е ставало по план и се раздаде не на 100%, а на 1000% за нас, за да имаме един прекрасен дом. Благодарна съм от сърце за целия професионализъм, коректност, отдаденост и подкрепа!
Препоръчвам Костадин на абсолютно всеки един, който има нужда от помощ за закупуването на неговия дом, за да може процеса да бъде лек и спокоен. Няма да съжалявате, че сте му се доверили и даже ще искате той да ви стане приятел, защото той е и прекрасен човек!


Поздрави,
Симона Харизанова
Зинаида Киричева
Здравейте, г-н Василев!

Казвам се Зинаида Киричева и със сина ми Стойко сме клиенти на Вашата агенция.

Искам да изкажа нашето възхищение и благодарност към брокерката ни Марияна Василева и нейният колега Костадин Серафимов за работата им по сделката ни за продажбата на апартамента ни.

Възхищение от професионализма, компетентността, толерантността и всеотдайността, с която работят!

Благодарност за това, че бяха с нас във всеки един момент от процеса по предлагане на имота, изготвянето на всички документи, организацията на срещите и всичко необходимо, за да можем да реализираме нашите планове.

Освен изключителни професионалисти те са прекрасни и като хора, които могат да ти вдъхнат увереност и сигурност, че щом са се заели с нещо то ще се реализира по най-добрия начин! И точно така се случиха и се случват нещата, защото съвместната ни работа продължава.

Личната ни брокерка Марияна е невероятно мъдър, знаещ и всеотдаен човек, който не пести от времето си в името на перфектната работа!

Наистина сме щастливи, че те и Вашата агенция сте с нас в толкова важен за нас момент !

Желаем Ви много, много успехи ! З. Киричева
Матю Неделчев
Здравейте г-н Василев,
позволете ми да споделя няколко думи за Костадин Серафимов и Марияна Василева от офиса на бул. Витоша 137.
Запознах се първо с Марияна Василева на оглед на жилище в град София, Зона Б5 ул. Българска морава покрай търсенето ми на жилище посредством Хоум Ту Ю.
Моята брокерка се свърза с Вас (ARCO REAL ESTATE) чрез Марияна и установихме първи и последен оглед. Това, което ми направи изключително добро впечатление беше, че брокерката - Марияна Василева беше много добре подготвена за самия имот. Знаеше всичко в най-големите детайли, за да мога да бъда Аз като клиент максимално информиран. Тя е пример за голям професионалист.
Вече отивайки на договора за гаранция, се запознах и с Костадин Серафимов, юрист и мениджър на Марияна. Първото ми впечатление беше: Колко слънчев и позитивен човек? Страхотен и много детайлен. Разбира се като при всяка сделка имахме различни дребни премеждия, които не бяха по вина на Вас като компания или на гореупоменатите лица. Костадин, направи всичко по силите си всичко да се движи нормално и юридически коректно за двете страни. Много отговорен и последователен.
Като цяло, г-н Василев, съм безкрайно доволен от Вашите хора и Вашата компания. Имате наистина страхотни професионалисти (Костадин и Марияна). За мен беше огромно удоволствие да работим всички заедно. Занапред бих препоръчвал с 2 ръце Вашата компания, както и за последващ имот бих се радвал отново да работим заедно.
С уважение,
Матю Неделчев
Станислава Дапчева
Здравейте г-н Василев,
Обръщам се към Вас , тъй като исках да изкажа още веднъж благодарност към
Костадин Серафимов като част от екипа, който ми помогна да сключа имотна
сделка в началото на годината.
За покупката имахме много ясни изисквания
● 3-стаен апартамент
● с гараж
● ново строителство в кв. Гео Милев (което само по себе си е трудна
задача)
● и то в много, много малка и специфична част на квартала (което затрудни
задачата допълнително).
След един неуспешен опит да достигнем до приемлива продажна цена с
продавач 1 в сградата на ул. Коста Лулчев 58А и малко разочарование от моя
страна, се появи нова възможност за покупка на апартамент от купувач 2 в
същата сграда.
Единственият недостатък беше, че нямаше опция за гараж, което щеше да бъде
deal-breaker за мен.
И тук Костадин успя да направи почти невъзможното и успя да намери
продавач, когато такъв до този момент изобщо не съществуваше.
Той беше моят основен контакт и спечели доверието ми със своята умереност,
прецизност, коректност и отзивчивост.
След преговори и коментари по цената и условията на сделката бяхме в
ситуация, в която Костадин координираше комуникацията между мен, кредитния
консултант, продавача на апартамента и продавача на гаража, което не беше
никак лесно.
Вярвам, че Костадин е много добър професионалист със завидни умения за
комуникация, умение да убеждава и да се аргументира.
Наистина се чувствах сигурна, защото в тази сделка ме представлява добър
правен експерт, запознат с детайлите, но без да губи the bigger picture.
Още веднъж благодаря на Костадин и се надявам да работим и по бъдещи
проекти заедно.
С уважение,
Станислава Дапчева
Иван Анастасов
Здравейте!

Искам да изкажа своите най-големи благодарности на Костадин Серафимов относно съдействието му за закупуването на поземлен имот в квартал Бенковски. С много трудности и необходимостта от много процедури за изваждане на всички необходими документи и бавните срокове на всички институции, през цялото време сме поддържали контакт и ме е държал в течение за всяка една стъпка по етапите за прехвърляне на статута на имота от земеделска земя в урегулиран поземлен имот.

Още от самото начало и той и колегата му Камен Каменов ме увериха че ще направят всичко възможно това да се случи в най-кратки срокове и ще мога да си закупя предлагания от Вашата фирма имот с всички необходими и изрядни документи. Процесът се оказа дълъг, но след много усилия от страна на г-н Серафимов всичко беше готово в доста приемливи за такава процедура срокове. Всичко беше точно от към предварителен договор, анекс поради забавянето и уговаряне и подготвяне на сделката при Нотариус и днес, факт, всичко е готово.

Още веднъж искам да благодаря на целият Ви екип и да изкажа позитивното си мнение за работата Ви!

С уважение
Иван Анастасов

Костадин Серафимов

Позиция
Мениджър офис Иван Вазов
Телефон
0877 268 003
Автобиография

Костадин Серафимов притежава богат опит в сферата на недвижимите имоти, като от 2016г. до сега работи непрекъснато като юрисконсулт в агенции за недвижими имоти, а от скоро и като мениджър на екип от консултанти. Неговия опит в продажбите и отдаването под наем на недвижими имоти помага на клиентите му да сключват бързо и безпроблемно своите сделки.

Притежава следните квалификации:
- Юридическа правоспособност
- Сертифициран оценител с правоспособност за извършване на пазарни оценки на недвижими имоти
- Сертифициран медиатор, специализирал в търговска медиация;
- Диплома за владеене на юридически английски
- Ниво на владеене на английски език - CAE

 

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени