Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Отзиви от доволни клиенти
Таня и Димитър Димитрови
През м. август 2020 г. ползвахме услугите на Агенцията за недвижими имоти „Арко Имоти” ЕООД, и по-специално на г-н Милен Милушев. В резултат на едномесечно търсене нашата цел бе постигната, т.е. купихме търсенето жилище в гр. Пловдив.
Искаме да изразим удовлетворението си от съдействието на Милен Милушев, който ни впечатли със своите професионални качества. На първо място ще посочим неговата информираност не само за състоянието на актуалния имотен пазар, но и по въпроси като предимства и недостатъци на дадено строителство, качества и недостатъци на даден район, вида на транспортните комуникации, спецификата на инфраструктурата, свързана с конкретните битови нужди на живещите (магазини, културни заведения, детски градини и т.н.). По тези и други, свързани с темата въпроси, г-н Милен Милушев ни информираше с адекватни познания и по този начин улесняваше формирането на нашето окончателно решение за избор на имот.
В тази връзка е важно да посочим и оперативната гъвкавост, с която той координираше огледите, така че да има последователност без да има празни времеви периоди.
Ако казаното по-горе се отнася до БРОКЕРА Милен Милушев, необходимо е да се изтъкне и нашето впечатление от него като ЛИЧНОСТ. Изключително доброжелателен! В нашето общуване нямаше дори секунда на някакви, най-общо, казано „селвиш настроения”, във всеки момент виждахме пълна отдаденост в процеса на търсене. Освен това не може да се пропусне и неговата изключително висока обща култура и знания. Чудесно е, когато може да се водят разговори с човек, който демонстрира не показни, външно натрупани знания, а знания, основани на богат социален опит. Като се има предвид, че казаното по-горе се отнася до млад човек, учудваща е неговата жизнена зрялост, която формира в общуването с него чувство на доверие и благоразположеност.
Г-н Милен Милушев е личност с голям потенциал за развитие и ние сме с надеждата, че обективните обстоятелства (кадрови, административни, икономически и др.) ще позволят пълното му реализиране.

22. Х. 2020 г.
С уважение:
Таня и Димитър Димитрови

Милен Милушев

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0877 254 430
© 2006-2021 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени