Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Отзиви от доволни клиенти
Лора Тодорова
ПРЕПОРЪКА

С настоящата препоръка изразявам впечатлението си от работата на Вашата агенция и в конкретика консултанта – Недялка Вълчанова.

Съвместната ни работа с нея по сделка с изключителна сложност и казуси възникнали в нейния ход ми дава основание да дам висока оценка за качеството на обслужване, висок професионализъм и отзивчивост.

Отговорно бих препоръчала ARCO REAL ESTATE като коректен, надежден и компетентен партньор.

Лора Тодорова
Светослав Ботев
Здравейте,

Нели е изключителен професионалист с отлични познания в областта на недвижимите имоти. С нейна помощ успях да реализирам успешна продажба на желаната от мен цена и за кратък срок. През цялото време течеше много гладка комуникация и получавах адекватна информация. С удоволствие бих работил с нея в бъдеще и я препоръчвам силно на всички купуващи/продаващи недвижими имоти.

Поздрави,
Светослав
Татяна Балабанова
Искам да изразя благодарност към Вашия брокер Нели, която се прояви като коректен, отзивчив и деликатен човек по време на нашите огледи. Тя умее да убеждава без да натрапва мнението си. С нея беше приятно да се общува и получихме достатъчно информация за имота. Желаем ѝ още успехи на това поприще!

С уважение,
Татяна Балабанова
Цонка Рукова
Здравейте г-н Василев,
С това писмо искам да изразя моята благодарност към брокера от Вашата Фирма - Недялка Вълчанова и като цяло на Вашата фирма.
Много съм доволна от работата на брокера - от неговия професионализъм, спокойствие и деликатност.
Работата по продажбата на моя апартамент в Дървеница беше доста като обем и изпълнена с много нерви.
Г-жа Вълчанова прояви висок професионализъм на смея да кажа европейско ниво.

Много мога да напиша за нашето съвместно общуване, но като цяло благодаря много и оставам с най - добри чувства към Недялка и Вашата фирма.

Пожелавам Ви успешна работа и за напред успехи във Вашата трудна професия.

Поздрави
Цонка Рукова
София

Нели Вълчанова

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0877 442 706
Автобиография

Завършва Икономически университет в гр. Варна, специалност Икономика и управление в търговията. Притежава дългогодишен опит в търговията с различни видове стоки и работа с клиенти. Изявява желание да се развия в сферата на недвижимите имоти, защото е свързана с динамика и разнообразие. Определя себе си като човек с добри комуникационни умения, отговорен, коректен с клиентите и с колегите си. Притежава търговски нюх и търси баланса в отношенията.

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени