Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Отзиви от доволни клиенти
Кристиян Петков
Здравейте, господин Василев,


Пиша Ви, за да изкажа своята благодарност и позитивно впечатление от услугите на Вашия брокер Пламена Иванова и мениджър Албена Стоянова.

От няколко години живея в България и се занимавам интензивно с инвестиция в недвижими имоти. През годините съм работил с много други брокери и агенции за недвижими имоти, но за първи път оставам изключително впечатлен. Получих от Пламена и екипа на Арко, професионално отношение, коректност, постоянна обратна връзка през целия период на продажбата, голяма прецизност по отношение на всички документи по сделката и най-важното за мен-доверие. Сигурен бях, че тя ще намери подходящия за имота ми купувач и съм изключително доволен, че интересът ми беше напълно защитен.

След месец отново съм Ваш клиент и се доверявам напълно на Пламена и Албена в търсенето на подходящия за мен парцел и съм убеден, че ще се справят отлично.

P.S Препоръката ми към Вашата агенция и в частност брокерът Пламена Иванова вече е отправена към мои приятели и бизнес партньори.


С уважение,
Кристиян Петков
Наталия Терзиева
Здравейте,

искам да изкажа благодарността си от работата на брокерката Пламена Иванова, пълно съдействие от началото до края, коректна, точна винаги готова за съдействие за много краткия период, за който успя да подбере клиенти и да довърши сделката до край.
Ако някога пак ми се наложи със сигурност ще и се доверя отново.

Желая на нея и на целия екип на АРКО РЕАЛ ЕСТЕЙТ много здраве, успех и още много доволни клиент.

Наталия Терзиева

Пламена Иванова

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0878 239 184
0878 110 332
Автобиография

Казвам се Пламена Иванова, завърших своето образование в Софийски университет, след което продължих обучението си в НБУ “Управление и развитие на евро проекти”. Започнах в сферата на недвижими имоти като се занимавах с отдаване на офис помещения под наем. Вярвам, че покупката и продажбата на жилище е една от най-важните и емоционални стъпки за всеки човек. Моята цел е да превърна този процес в едно наистина приятно изживяване и да постигна удовлетворение за всеки клиент. Аз възприемам своята професия като мисия и смятам,че в основата са доверие, грижа и професионализъм. За мен всеки клиент заслужава индивидуален подход и съм тук, за да Ви спестя време и да Ви предложа най-подходящия за Вас имот според търсенето и нуждите или пък да Ви съдействам в продажбата, при условията, при които бихте желали.

© 2006-2022 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени