Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Симона Димитрова
Искам да споделя огромните си благодарности към Камен и Костадин не само за изкючителния професионализъм, но и за подкрепата, която ми дадоха.Покупката на първо жилище определено може да е доста стресиращ процес, но благодарение на Камен се превърна в много приятно изживяване. Той е истински пример за човек, който обича работата си! Благодарение на него сега имам мечтания апартамент и нищо от това нямаше да е възможна без вниманието и времето, които Камен отдели, и без хъса, с който той се бори да финализира трудната сделка.Дори и след подписването на договора той продължава да е на един телефонен разговор разстояние винаги, когато имам нужда от помощ и информация. В негово лице намерих не само добър брокер, но и приятел и не спирам да го препоръчвам на всички мои близки и колеги.Огромни благодарности и на Костадин за търпението, с което отговаряше на всичките ми въпроси и увереността, която ми вдъхваше. Спомням си как ръката ми трепереше, когато подписвах предварителния договор, и подкрепата, която Костадин ми даде в онзи момент беше безценна.Благодарна съм, че именно те двамата бяха част от тази така важна стъпка в живота ми.

Поздрави,
Симона
Румяна Вълова
Уважаеми, господин Василев,

Искам да споделя с Вас прекрасните си впечатления от Камен Каменов.
Камен беше двигателя за сключването на нашите две сделки - продажба и последваща покупка на жилище - в рамките само на около месец.
Камен работеше експедитивно и професионално.
За мен и моят съпруг беше особено приятно демонстрираното от Камен уважение и добро отношение.
Благодарна съм, че работих с толкова ерудиран, компетентен и приятен млад човек, с който може да се беседва на различни теми.
Господин, Василев, желая Ви да имате повече такива всеотдайни служители.

С уважение Румяна Вълова
Тодор Йорданов и Румена Кирова
Здравейте,

Пишем ви този имейл, за да изкажем позитивните си впечатления, оставени от услугите на Вашия брокер - г-н Камен Каменов.

Още на първата ни среща Камен беше изключително професионален и прекрасно запознат с пазара и всички процедури, свързани с продажба и покупка на недвижими имоти. Той остави трайното усещане в нас, че той е точният брокер, на който да се доверим за сделката, която ни предстоеше.

В рамките на седмица, след като с Камен бяхме определили цена на база на неговия пазарен анализ, апартаментът, който продавахме, намери своя купувач. Камен ни съдейства по толкова прецизен начин с цялата подготовка за сделката и изваждане на необходимите документи, че ние нямахме усещане, че нещо се случва.

Втората стъпка, която окончателно затвърди неговия професионализъм и изключително клиентско обслужване, беше че след това в най-кратки срокове, той откри точния апартамент, в който да инвестираме парите от първата продажба. Можем да кажем съвсем откровено, че Камен преизпълни нашите желания - имотът, който ни предложи, отговори на всички наши изисквания и освен това представлява прекрасна инвестиция, която само ще повишава цената си оттук нататък.

Според нас е важно да знаете, че Камен има огромен професионален потенциал и клиентите се чувстват не само сигурни в неговите ръце, но и прекрасно разбрани и обслужени. Неговият нюх, комуникационни възможности и дълбоко познаване на пазара, го поставят на челните места сред професионалистите, с които сме работили през годините.

С уважение,
Тодор Йорданов и Румена Кирова
М.Вълчева
Здравейте г-н Каменов,

Искам да благодаря на вас и целия екип за отношението, бързината и проявения професионализъм.
От срещите с вас смятам, че думата "екип" е измислена за вашия колектив.

Продължавайте да вдъхвате увереност и да работите с желанието, което аз видях във вас!

С Уважение,
М. Вълчева
Марияна и Мартин Василеви
Никога не сме смятали, че една сделка може да протече толкова бързо и коректно.
Разчитайки на господин Камен Каменов, всъщност се убедихме, че с професионализъм и аналитично мислене всичко е възможно. Защитаваше интересите ни, благодарение на което сключихме възможно най- добрата сделка за нас. Изключителна прецизност, точност и отзивчивост. Не сме се колебали да използваме услугите на брокер, защото без него не бихме били сигурни в коректността на сделките и сроковете им на изпълнение.

Горещо препоръчваме услугите на Камен Каменов и екипът на Арко Риъл Естейт, защото ние им се доверихме и останахме удовлетворени!

Изказваме безкрайните си благодарности към Вас!

С уважение:
Марияна и Мартин Василеви
Станка Кашукеева
Здравейте г-н Козаров,

искам да благодаря на Вашия служител г-н Камен Каменов за компетентността му,
бързата реакция и положените усилия за осъществяване на нашата сделка.
Пожелавам много здраве и успехи на Вас и вашите служители, весели празници
и успешна следваща 2021 година!

Станка Кашукеева

Камен Каменов

Позиция
Мениджър Инвестиционни проекти
Телефон
0878 239 609
0899 336 020
Автобиография

Камен Каменов е консултант недвижими имоти с богат опит от над 6-7 години, юрист по образование!  Търговските му умения, както и техническа компетентност в областта на имотите му помагат да бъде сред най-добрите в бранша!

Неговата с ангажираност към клиентите го превръщат в надежден експерт в бранша!

 В годините придобива изключителен опит във всички аспекти на този бизнес, откривайки най-добрите възможности за своите клиенти, основно в работата с продажбите!

Със своите изключителни познания за имотния пазар и тенденциите в имотната индустрия, успешно съчетава техническите и професионални умения с индивидуален подход към всяка сделка. Неговата цел е да предоставя луксозна услуга, като предоставя цялостно решение, според нуждите на клиента.

С гордост може да заявим, че има множество препоръки от доволни клиенти, които са оценили не само професионалните му умения, но и ангажираността му в процеса. Сключените от него сделки са разнообразни, като е работил, както с жилищни имоти, така и с парцели за жилищно строителство.

За него е важно да се предоставя максимално качествена услуга в сделката.

Част е от екипа на ARCO REAL ESTATE от три години и може да се похвали с множество награди и отличия.

Освен всичко това винаги е в челните класации на вътрешнофирмените награди на ARCO REAL ESTATE за тримесечията на годината, както и в годишните награди на ARCO REAL ESTATE.

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени