Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Отзиви от доволни клиенти
Любен и Александър Попови
Здравейте господин Василев,

Казваме се Любен и Александър Попови.

Бихме желали да изразим своята благодарност към Вашият брокер господин Златко Колев. Изключително професионално поведение, винаги на разположение, последователен и дисциплиниран. С удоволствие ще препоръчаме господин Колев на нашите близки и приятели при бъдещи сделки.

С голямо удовлетворение

Любен и Александър Попови
Радостина Стоименова
До Управителя на ARCO REAL ESTATE

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

Уважаеми г-н Управител,
Искаме да изкажем хиляди благодарности на вашия екип и по-специално на брокер Златко Колев за прекрасно свършената работа и доброто отношение. Страхотен професионалист и човек. За много кратко време успяхме да продадем имот/дворно място/ и да инвестираме парите от продажбата в покупка на жилище. Златко беше неотлъчно до нас и ни помагаше във всичко и по всяко време. Сложната икономическа обстановка в която се намираме и ограниченото предлагане на типа жилище което търсихме ни отдалечаваха все повече от мечтата ни за нов дом. Но Златко беше неуморен и се справи блестящо с трудната задача.
Благодарим на страхотния Ви екип, защото Вие сбъдвате мечти.


29.03.2022 год. Арангел Стоименов
Гр. София Радостина Стоименова
семейство Николови
Благодаря за любезното съдействие на Златко Колев, който беше с мен от самото начало до края. Компетентен и любезен, винаги на разположение, през деня и през ноща, няма събота или неделя...защитаваше нашите интереси и осъществихме успешно продажбата си!

Винаги, когато имам нужда от услугите на ARCO REAL ESTATE, бих предпочел Златко Колев. Показа високо ниво на обслужване. За мен това е най-добрата агенция за недвижими имоти в България!

Благодарности от семейство Николови
Христо Тъканов
С най-сърдечни благодарности на Златко Колев, който от само начало прие присърце задачата да намерим апартамент в София. Винаги беше на разположение и готов да отговори на всякакви въпроси. Ето така се правят нещата-с огледи, жив контакт, желание наистина да се свърши работа.
Златко е наистина много компетентен голям професионалист. За сравнение-контактът с други брокери приключваше след няколко пратени линка на обяви, които и сам можех да намеря в интернет. Горещо препоръчвам и пак бих се свързал с него, ако отново ми се наложи да купувам или продавам недвижим имот!

Поздрави,
Христо Тъканов
Пламен Добрев
Здравейте,

Пиша Ви този имейл, за да изкажа благодарността си към вашия колега Златко Колев.
Познавам го от малко повече от три години и съм много доволен от услугите му.
Златко винаги е бил професионалист в това, което върши, реактивен и ми е помагал за изкарване на различни документи ходейки по институциите, тъй като живея в чужбина.

За три години, той ми продаде четири апартамента.
В началото на нашето запознанство опитах да работя и с други негови колеги, но бързо установих, че работата на Златко ми допада най - много.
Доволен съм и препоръчвам услугите му на мои близки и приятели.


Поздрави,

Пламен Добрев
Рая Деспотова
Искам да благодаря на ARCO REAL ESATE за добре свършената работа и специални благодарности за нашия брокер Златко Колев, който изтърпя цялата ми припряност при закупуването на първия ни апартамент. Той беше отзивчив и винаги беше на разположение да отговаря на купища въпроси, които имахме, като нови в покупките! Златко се грижеше да организира срещите и договорите, също така се грижеше и да ни заведе навреме за огледите и за сключванията на договори. Ако някога пак закупувам имот в София отново бих потърсила Златко!

С уважение Рая Деспотова

Златко Колев

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0877 211 881
Автобиография

Завършил съм в Университет за Национално и Световно Стопанство, специалност "Политическа икономия".

Занимавам се с търговия от началото на 2015 година, в недвижимите имоти от началото на 2019 година.

Търсенето всеки ден на нов бизнес, винаги е било предизвикателство за мен, за това изхождам от:

"Предизвикателствата правят живота интересен, а преодоляването им е това, което прави живота смислен".

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени