Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Отзиви от доволни клиенти
Калин Близнаков
Здравейте,

Казвам се Калин Близнаков.
Пиша Ви настоящото писмо, за да изкажа голяма благодарност на брокера, който работи при Вас- Васил Василев, като изказвам специални благодарности за проявения от него професионализъм и много коректно отношение от момента на сключване на договора за посредничество, до изповядване на сделката.

Пожелавам успех на дружеството и на брокера Васил Василев!
Още веднъж много Ви благодаря за професионалното отношение!

Поздрави,

Калин Близнаков.
Ваня Тодорова и Свилен Пиралков
Здравейте г-н Василев,

Бихме искали да изразим своята силно позитивна обратно връзка за Вашия колега Васил Василев, благодарение на когото имаме вече мечтания ни дом! С изключителната подкрепа на Васко миналата седмица получихме ключовете за новия ни апартамент в ж.к. Иван Вазов.

Попаднахме на Васко случайно, обаждайки се за обява за друг апартамент. Благодарение на неговата проактивност, организирахме среща още на следващия ден, в която той внимателно изслуша нашите желания, а също ни разказа за целия процес и подход на работа. Каза ни, че до месец-месец и половина обикновено влиза в сделка. Не повярвахме, та ние разглеждаме обяви от година и половина! И все пак позитивизма, енергията и професионалното му отношение ни спечелиха. На следващия ден ни изпрати 10+ обяви за апартамент, 5 от които ни харесаха (което рядко се случва). А на третия ден на втория оглед попаднахме на Нашия Апартамент!

Оттук нататък целият процес се случваше плавно и спокойно. Васко ни държеше в течение за всичко необходимо и през цялото време се чувствахме информирани и в добри ръце. Определено усещахме, че Васко защитава нашия интерес и може да разчитаме на него - нещо, което не бяхме срещали досега при други брокери. Чувството е хубаво!

Благодарим на Васко за това, че направи целия процес по намирането и купуването на нашето жилище толкова лесен и приятен за нас. Работата с него е удоволствие! И най-вече благодарим, че върна вярата ни, че съществуват брокери, на които можеш да се довериш.

Благодарим и на целия екип на ARCO REAL ESTATE за съдействието и професионализма.

Пожелаваме още много доволни клиенти и удовлетворение от бъдещите начинания!

С уважение,
Ваня Тодорова и Свилен Пиралков
Силвия Филипова
Отправям този имейл с респект към Вас и Вашия екип, с огромна благодарност към брокер Васил Василев. Благодаря на ARCO REAL ESTATE, затова че ме свърза с него.

За първи път продавам имот и имах огромния късмет да получа съдействие от този прекрасен млад господин. Това, което ме впечатли е не само безупречният му външен вид, чаровната усмивка, но и позитивният дух, с който успява да зарази всеки. Васил успя да ме убеди от самото начало на срещата ни, че сделката ще се осъществи и за миг не се поколебах да му се доверя, както аз, така и моето семейство. Той просто ми казваше с очите си, че той е човекът, който ще продаде имота ми. Отпратих всички останали брокери, които ме затрупваха с обаждания. Впечатли ме още с това, че се отнася еднакво с уважение, както към неговите клиенти, така и към клиентите на неговите колеги, а и със самите тях. Работи неуморно и никога не се възпротиви за късните или ранните часове, в които организирах огледите. Отнех му много от времето, което можеше да прекара със семейството си, за което, моля, да ме извини.

Изключително амбициозен, находчив, отворен и с желание да се учи и развива. Децата ми са на неговата възраст, познавам и работя с много други млади хора и затова имам самочувствието да го определя като достоен млад човек, който държи много на работата си, верен на компанията, за която работи и и се отдава напълно. Ще го препоръчвам на мои близки и приятели, а също така, ще го ангажирам за съдействие относно други наши имоти.

Пожелавам му с цялото си сърце да бъде оценен и да продължава да бъде успешен.

Благодаря на екипа и специално на Васил Василев, още веднъж, за отлично организираната сделка.

Поздрави,
Силвия Филипова
Радостин Денев
Уважаеми г-н Евгени Василев,

С настоящият и-мейл бих искал да изразя изключителното си удовлетворение от работата с вашия колега Васил Василев по линия на продажбата на апартамента ми в кв. Манастирски ливади.

Сделката бе успешно финализирана в началото на настоящата седмица, но държа да подчертая изключителния професионализъм, подкрепа и отдаденост на Васил Василев, които бяха демонстрирани още в началото на предлагането на имота и съответно продължиха и до след изповядването на сделката при нотариуса, през цялото време на процеса по успешно приключване на сделката.

Много съм благодарен на Васил Василев за следните компоненти от неговата работа: позитивно отношение към потенциалните клиенти и адекватно уточняване на нуждите им при оглед, връщане на навременна обратна връзка от клиентите към мен след огледи, изключителен проактивен подход за ефективно сключване на сделка и защита на съгласуваната цена на имота.
Личното ми впечатление е, че Васил пое голямата тежест по бързото реализиране на имота (спрямо моите очаквания), като същевременно показа резултатно ориентиран и ефективен подход и защити нивата и очакванията ми, които бяхме обсъдили на първата ни среща.

Горещо бих препоръчал работата с Васил, както и с агенцията ARCO REAL ESTATE на мои приятели и познати.

Пожелавам успех с начинанията и много щастливи моменти.

С уважение,
Радостин Денев
Ралина и Борислав Борисови
Уважаеми г-н Василев,

Искаме да изразим своите безкрайни благодарности към вашия служител - Васил Василев, с когото успяхме да закупим вече втори имот. Отношението му към целият процес и към нас беше изключително професионално. Всичко бе изпипано до детайл, което ни вдъхна спокойствие и доверие.

С уважение: Ралина и Борислав Борисови
Мария Георгиева
Здравейте,

Не съм вярвала, че една сделка с недвижим имот може да протече толкова бързо и организирано, защото това ми се случва за пръв път, но това беше факт при работата ми с Васил Василев. За много кратко време, превърна една моя мечта в реалност. Аз съм благодарна за отзивчивостта, съдействието, разбирането и подкрепата!

С удоволствие бих го препоръчала на всички, които имат нужда!
сем. Хаджиеви
Здравейте!

Писмото ми е във връзка с г-н Васил Василев - консултант Недвижими имоти.
Най-сърдечни благодарности към г-н Василев и високия му професионализъм, любезно отношение, страхотна комуникация и точност. Работата с човек като него е изключително приятна, лесна и безпроблемна. Със сигурност ще го препоръчаме на наши приятели. С голямо удоволствие бихме работили отново заедно!
Желаем му много успехи и много доволни клиенти като нас!

Поздрави от сем. Хаджиеви
Наташа Гуджева
Здравейте Г-н Василев,

Пиша Ви във връзка с Вашия служител Васил Василев.
Беше ни препоръчан от наш близък, който е работил и преди с него.

Изключително сме доволни и очаровани от професионализма, опита, отношението и отдадеността, която показа през съвместната ни работа заедно.
Няма как да не дадем само и единствено положителна обратна връзка и сме сигурни, че за бъдещи проекти, отново бихме се обърнали към неговите умения.

Благодарим на Вас и вашата фирма за нивото и качеството на работа.

С уважение:
Наташа Гуджева

Васил Василев

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0877 629 600
Автобиография

Динамиката е неизменна  част от моя начин на живот. Смятам че когато човек влага любов, упоритост и желание в работата си, тя се превръща в приятно занимание. Граници за мечтите няма - всичко е възможно, когато го искаме истински. В момента съм студент специалност "Бизнес и администрация".

Работата в ARCO REAL ESTATE ми носи удовлетворение, а екипът ме кара да се чувствам чудесно.

 


 

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени