Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Отзиви от доволни клиенти
Силвия Филипова
Отправям този имейл с респект към Вас и Вашия екип, с огромна благодарност към брокер Васил Василев. Благодаря на ARCO REAL ESTATE, затова че ме свърза с него.

За първи път продавам имот и имах огромния късмет да получа съдействие от този прекрасен млад господин. Това, което ме впечатли е не само безупречният му външен вид, чаровната усмивка, но и позитивният дух, с който успява да зарази всеки. Васил успя да ме убеди от самото начало на срещата ни, че сделката ще се осъществи и за миг не се поколебах да му се доверя, както аз, така и моето семейство. Той просто ми казваше с очите си, че той е човекът, който ще продаде имота ми. Отпратих всички останали брокери, които ме затрупваха с обаждания. Впечатли ме още с това, че се отнася еднакво с уважение, както към неговите клиенти, така и към клиентите на неговите колеги, а и със самите тях. Работи неуморно и никога не се възпротиви за късните или ранните часове, в които организирах огледите. Отнех му много от времето, което можеше да прекара със семейството си, за което, моля, да ме извини.

Изключително амбициозен, находчив, отворен и с желание да се учи и развива. Децата ми са на неговата възраст, познавам и работя с много други млади хора и затова имам самочувствието да го определя като достоен млад човек, който държи много на работата си, верен на компанията, за която работи и и се отдава напълно. Ще го препоръчвам на мои близки и приятели, а също така, ще го ангажирам за съдействие относно други наши имоти.

Пожелавам му с цялото си сърце да бъде оценен и да продължава да бъде успешен.

Благодаря на екипа и специално на Васил Василев, още веднъж, за отлично организираната сделка.

Поздрави,
Силвия Филипова
Радостин Денев
Уважаеми г-н Евгени Василев,

С настоящият и-мейл бих искал да изразя изключителното си удовлетворение от работата с вашия колега Васил Василев по линия на продажбата на апартамента ми в кв. Манастирски ливади.

Сделката бе успешно финализирана в началото на настоящата седмица, но държа да подчертая изключителния професионализъм, подкрепа и отдаденост на Васил Василев, които бяха демонстрирани още в началото на предлагането на имота и съответно продължиха и до след изповядването на сделката при нотариуса, през цялото време на процеса по успешно приключване на сделката.

Много съм благодарен на Васил Василев за следните компоненти от неговата работа: позитивно отношение към потенциалните клиенти и адекватно уточняване на нуждите им при оглед, връщане на навременна обратна връзка от клиентите към мен след огледи, изключителен проактивен подход за ефективно сключване на сделка и защита на съгласуваната цена на имота.
Личното ми впечатление е, че Васил пое голямата тежест по бързото реализиране на имота (спрямо моите очаквания), като същевременно показа резултатно ориентиран и ефективен подход и защити нивата и очакванията ми, които бяхме обсъдили на първата ни среща.

Горещо бих препоръчал работата с Васил, както и с агенцията ARCO REAL ESTATE на мои приятели и познати.

Пожелавам успех с начинанията и много щастливи моменти.

С уважение,
Радостин Денев
Ралина и Борислав Борисови
Уважаеми г-н Василев,

Искаме да изразим своите безкрайни благодарности към вашия служител - Васил Василев, с когото успяхме да закупим вече втори имот. Отношението му към целият процес и към нас беше изключително професионално. Всичко бе изпипано до детайл, което ни вдъхна спокойствие и доверие.

С уважение: Ралина и Борислав Борисови
Мария Георгиева
Здравейте,

Не съм вярвала, че една сделка с недвижим имот може да протече толкова бързо и организирано, защото това ми се случва за пръв път, но това беше факт при работата ми с Васил Василев. За много кратко време, превърна една моя мечта в реалност. Аз съм благодарна за отзивчивостта, съдействието, разбирането и подкрепата!

С удоволствие бих го препоръчала на всички, които имат нужда!
сем. Хаджиеви
Здравейте!

Писмото ми е във връзка с г-н Васил Василев - консултант Недвижими имоти.
Най-сърдечни благодарности към г-н Василев и високия му професионализъм, любезно отношение, страхотна комуникация и точност. Работата с човек като него е изключително приятна, лесна и безпроблемна. Със сигурност ще го препоръчаме на наши приятели. С голямо удоволствие бихме работили отново заедно!
Желаем му много успехи и много доволни клиенти като нас!

Поздрави от сем. Хаджиеви
Наташа Гуджева
Здравейте Г-н Василев,

Пиша Ви във връзка с Вашия служител Васил Василев.
Беше ни препоръчан от наш близък, който е работил и преди с него.

Изключително сме доволни и очаровани от професионализма, опита, отношението и отдадеността, която показа през съвместната ни работа заедно.
Няма как да не дадем само и единствено положителна обратна връзка и сме сигурни, че за бъдещи проекти, отново бихме се обърнали към неговите умения.

Благодарим на Вас и вашата фирма за нивото и качеството на работа.

С уважение:
Наташа Гуджева

Васил Василев

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0877 629 600
Автобиография

Динамиката е неизменна  част от моя начин на живот. Смятам че когато човек влага любов, упоритост и желание в работата си, тя се превръща в приятно занимание. Граници за мечтите няма - всичко е възможно, когато го искаме истински. В момента съм студент специалност "Бизнес и администрация".

Работата в ARCO REAL ESTATE ми носи удовлетворение, а екипът ме кара да се чувствам чудесно.

 


© 2006-2022 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени