Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Отзиви от доволни клиенти
Златина Димитрова
Уважаеми г-н Василев,

С оглед успешно сключена сделка за покупка на недвижим имот и изключителните ни впечатления от брокер Лафчийска, изпращам благодарствено писмо.
Благодарни сме на ARCO REAL ESTATE за съдействието и професионалното отношение на служителите и.

С уважение,
Златина Димитрова


Йорданка и Михаил Божилови
Благодарствено писмо


Във връзка с осъществената сделка за продажба на имот в общ. Оборище, ул. „Лисец“ 6, искаме да изкажем искрена благодарност към ARCO REAL ESTATE и брокер Нели Лафчийска.

Благодарим за изключителния професионализъм, отговорно отношение към клиента и точност в преценката.
Нели оказа изключителна подкрепа на семейството ми, което не пребивава на територията на България, и със своята отзивчивост и съобразителност тя успя да спечели нашето безгранично доверие.
През целия период на продажба на имота, Нели показваше изключителен професионализъм и упоритост, които смеем да твърдим че допринесоха за по-изгодните условия при сключването на сделката.
Нели поддържаше постоянна комуникация с нас, уведомяваше ни редовно за всички проведени огледи и ни даваше ценни съвети за това по какъв начин да предлагаме имота, така че да бъде максимално атрактивен за бъдещите купувачи.

Препоръчваме услугите на Нели Лафчийска на всеки който желае да осъществи продажба на имот, като искрено вярваме че очакванията им ще бъдат оправдани!

С уважение
Йорданка и Михаил Божилови

Нели Лафчийска

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0877 271 811
Автобиография

Казвам се Нели Лафчийска. Завършила съм туризъм и предприемачество. Занимавам се с търговия повече от 10 години. В сферата на Недвижимите имоти съм от 2019г. Харесва ми динамиката, запознанствата с нови хора и предизвикателствата свързани с целия процес.

 

viber_image_2023-05-16_11-33-28-515

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени