Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Отзиви от доволни клиенти
Препоръка от Йото Величков
Здравейте, г-н Василев!
Искрено искам да благодаря на екипа на ARCO REAL ESTATE – офис Младост с мениджър Пламен Иванов за високия професионализъм и адекватното съдействие при продажбата на нашия наследствен имот в Младост 3. Специални благодарности към нашия личен брокер Петя Петрова, която със своя позитивизъм, отдаденост и компетенция ни помогна да продадем имота на добра цена и беше с нас до края на сделката.
Благодари ти, Петя, за професионализма! Ти си много точен и коректен консултант, изключително почтена и човечна, която прави всичко с любов и сърце. Продължавай все така! Надявам се да работим заедно и занапред. Горещо препоръчвам ARCO REAL ESTATE офис Младост, защото те са истински професионалисти, коректни, креативни и лоялни към своите клиенти. Пожелавам много бъдещи успехи и щастливи клиенти ката нас на ARCO REAL ESTATE офис Младост.
Благодарим Ви! Вие сбъдвате мечти!
Желаем Ви весели Коледни и Новогодишни празници.

С уважение: Йото Величков

Петя Петрова

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0877 248 112
Автобиография
Завършила съм бакалавърска степен по бизнес администрация. Също така съм минала и курсове по графичен дизайн и маркетинг.
Харесва ми сферата в която работя, защото имам възможността да се запозная с много и различни хора. Изпитвам удовлетворение от работата си като консултант на Недвижими имоти. За мен най-голямото признание и успех са доволните клиенти. Смея да твърдя, че съм изключително добронамерена и отговорна.
© 2006-2022 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени