Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Отзиви от доволни клиенти
Малина и Стамен
Здравейте,Валя.
Пишем Ви,защото искаме да изкажем голямата си благодарност към Гергана Рангелова.
Изборът ни беше много труден, докато решим какво точно търсим.Имахме много страхове и колебания дали ще бъде правилно решението,което ще вземем.
В Гергана срещнахме човешко отношение, коректност,търпение,което го нямаше в предишните ни срещи с 3,4 брокери от други фирми.С тези нейни качества тя ни грабна и бяхме сигурни,че тя е точният човек.За много кратко време ни ориентира в нашия избор,като преди това имахме дълъг период на лутане.
Благодарим за търпението, точността, професионализма,откровеността от страна на Гергана от самото начало до самия край на сделката.
Без никакво съмнение препоръчваме Гергана Рангелова и фирмата ви на хората около нас.

Искрени благодарности от Малина и Стамен.
Гергана Чотрова
Здравей, Валя.

Пиша ти, защото бих искала да изкажа искрената си благодарност към теб и към брокера Гергана Рангелова.

Изборът да мина сделка точно сега за мен бе спонтанен, необмислен, сложен и емоционален. Куп колебания, страхове и много въпроси ме изпълваха.

Благодаря Ви, мили дами, за отзивчивостта и компетентността!

Благодаря Ви за разбирането и проявеното търпение на всеки етап! Благодаря Ви за съдействието и подкрепата!

Благодаря Ви за изключителния професионализъм и отговорното отношение към мен като клиент!

Държа да отбележа, че от самото начало Гери ме впечатли със своите откровеност, професионализъм, коректност. Изключително точна, искрена, открита и човечна. Отговорно, с разбиране и много търпение се отнасяше към всички мои въпроси и капризи. Прояви невероятно отношение към работата си преди, по време и след сделката. Гери непрекъснато комуникираше с мен. Успокояваше ме и ме уведомяваше в детайли за всичко, което ме вълнува и съответно предстои.

Впечатляващо за мен беше също така и това как Гери успя да защава както моите, така и интересите на продавачите.

Благодарение на уменията и професионалното й отношение по мое мнение и двете страни останахме доволни.

С удоволствие препоръчвам Гергана Рангелова и фирма Ви на хората около мен.

Невероятни сте! Благодаря ви!


Поздрави,
Гергана Чотрова

Гергана Рангелова

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0877 254 430
Автобиография

Завършила съм ЮЗУ „Неофит Рилски“, специалност „Право“, през 2006г. От 2007г. до 2016г.  съм работила в кантора на Частен съдебен изпълнител като помощник-изпълнител. Периода от 2016г. до 2021г. посветих на двете си деца.

Смяната на професионалното поприще за мен е предизвикателство и се надявам да оправдая очакванията на моите клиенти. Харесва ми динамиката на работния процес, гъвкавото работно време, възможността да се срещам и запознавам с нови хора. Обичам екипната работа, уважавам и приемам индивидуалността на всеки човек.

Клиентите с техните желания, предпочитания, дори и странности, са на първо място и каквото зависи от мен, ще го направя, за да останат доволни.

© 2006-2022 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени