Безплатен телефон 0800 900 25
Отзиви от доволни клиенти
Донка Цветкова

Здравейте г-н Василев ,

Бих искала да изразя удовлетворение от услугите предложени от Вашия брокер – Янчо Михайлов. Благодаря му за високия професионализъм и качество на обслужването. Още от първата ни среща, той демонстрира изключителна гъвкавост и предложи персонализирана услуга, която наред с отличната комуникация и обратна връзка позволи да осъществим целта за продажба на имота.
Благодарение на индивидуалния му подход, добрата интуиция, опит и старание, работата ни беше истинско удоволствие.

Янчо Михайлов

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0878 916 599
Автобиография

Янчо Михайлов се присъединява към екипа на ARCO REAL ESTATE като консултант Недвижими имоти в офис Запад през 2021 г. Преди това има опит като продуцент, режисьор и организатор събития.

Средното си образование получава в Софийската математическа гимназия „Паисий Хилендарски“, а след това завършва като магистър по Филмова и телевизионна режисура в ЮЗУ „Неофит Рилски“.

В професионалната си кариера на брокер той е отговорен, последователен и много упорит. Разполага с много добри познания в сферата на недвижимите имоти и настоящия имотен пазар. Подходът му на работа е аналитичен, разчита на отличните си комуникационни умения и е перфекционист. Винаги защитава интересите на клиентите си и търси най-доброто в името на реализирането на техните идеи и желания. Женен, с едно дете.

Работи приоритетно в южните, западните райони и центъра на столицата. Владее английски език свободно и има опит в консултирането на чужденци.

 

© 2006-2024 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени