Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Отзиви от доволни клиенти
Стефан Гогов
Наскоро купихме апартамент в София,Младост2, чрез вашата агенция.Преди това дълго време се опитвахме да намерим подходящо жилище и все не успявахме.За наша радост попаднахме на обява на Arcoreal.Брокерката Катя Найденова представи жилището професионално и точно.Благодарение на нейната помощ направихме добър избор.Благодарим на Катя за високия професионализъм и доброто отношение.Те е не само добър брокер,но и отзивчив и добър човек.Благодарение на нея през цялото време ни беше спокойно. Доволни сме и от професионалната намеса на г-н Серафимов, който с готовност отговаряше на всичките ни въпроси.Още веднъж благодарим и желаем успех на целия екип!
с уважение: Стефан Готов
Пенка Тренчева
Уважаеми Господин Василев,

Бих искала да изразя нашата благодарност към Катя Найденова за изключителната професионалнот във връзка с продажбата на нашата къща в град Елин Пелин. Ние живеем в чужбина, което прави сделката по продажбата на имота по-сложна. Благодарение на нейната компетентност и отзивчивост, целият процес по продажбата протече успешно.

Катя ни насочваше непрекъснато и последователно за всичко, което се изискваше от наша страна. Благодарение на нея, сделката приключи успешно за нас. Затова бих искала да препоръчам Катя Найденова на всеки, който търси квалифициран агент по недвижими имоти.

С уважение,
Пенка Тренчева

Катя Найденова

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0876 728 425
Автобиография

Казвам се Катя Найденова. Завършила съм Химически факултет при СУ Климент Охридски. Притежавам дългогодищен опит в сферата на химическото производство. От 12 години развивам собствен бизнес в сферата на услугите. Имам и тригодишен опит с бизнес клиенти в сферата на Телекомуникациите.

От почти три години работя и се развивам успешно в бизнеса с Недвижими имоти. Част съм от екипа на ARCO REAL ESTATE от октомври 2021г.

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени