Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Отзиви от доволни клиенти
сем. Георгиеви
Здравейте, искам да изкажа благодарности на целия екип на ARCO REAL ESTATE Младост и най-вече на Зорница Тодорова, за извършената продажба на наш имот в Обеля. Продажбата се осъществи много бързо и безпроблемно за нас. Бяхте изключително коректни и любезни.

С удоволствие бихме използвали вашите услуги отново.

Огромно благодаря от сем. Георгиеви
Антон
Здравейте,

Искам да изразя своите благодарности на Зорница Тодорова за бързата и компетентна помощ при реализацията на недвижим имот. Бях професионално съветван относно съществуващите възможности. Реализацията мина при минимални усилия от моя страна на удовлетворяваща ме цена.

ARCO REAL ESTATE в лицето на Зорница Тодорова се нагърбиха с огледи, вадене на документи, предварителни договори и всички необходими процедури. Отзивчивостта и сърдечността на Зорница не са привидни и свързани с комисионни. С професионализма си, тя се раздава и помага в името на това, да сте удовлетворени от сключването на сделка.

Благодаря,
Антон

Зорница Тодорова

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0877 275 406
Автобиография

Здравейте,

Казвам се Зорница Тодорова и съм част от екипа на ARCO REAL ESTATE. Желанието ми за професионално развитие в компания, утвърдила се на пазара и доказала себе си като сигурен и надежден партньор в сферата на недвижимото имущество, е продиктувано от стремеж към личностно израстване. Движеща сила в процеса на моята работа ще бъде мотивацията към доставяне на желаната удовлетвореност у всеки клиент посредством постигане на техните мечти за нов дом.

Важно за мен е доброто отношение към клиента и професионално свършената работа. Целта ми е клиента да остане доволен и отново да поиска моите услуги.

Аз ще Ви дам най – добрите съвети за покупка или продажба на Вашето жилище.

Аз ще Ви предоставя голям избор на оферти и клиенти за имота Ви.

Ще Ви консултирам при подготовката на необходимите документи за сключване на сделка.

Ще защитавам Вашите интереси и ще предложа най – добрите решения за Вас.

Ще бъда до Вас, като Ви консултирам и Ви съдействам за всяка стъпка по придобиването или продаването на имот.“

© 2006-2022 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени