Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Отзиви от доволни клиенти
Соня Младенова
До управителя
на ARCO REAL ESTATE
Г-н Евгени Василев

Уважаеми г-н Василев,
Бих искала да изкажа своята благодарност и признателност към ARCO REAL ESTATE и в частност към Веселина Рангелова.

Веселина е изключителен професионалист. Едни от качествата, които я открояват като брокер са отговорност, амбициозност и лична ангажираност към нуждите на клиента си. В нито един момент не съм се съмнявала, че ще успеем да намерим жилището, което търся. На всеки един мой въпрос преди, по време и след сделката дори, отговаряше ясно и с детайли.

Преди няколко години ми се наложи да работя с брокери в САЩ и бях впечатлена от подхода и професионализма им. Тогава си казах, че ще е прекрасно, ако успея и в София да намеря професионалист на такова ниво. Без никакво колебание, мога да кажа, че открих този човек в лицето на Веселина.

Пожелавам й от сърце много нови професионални успехи. Препоръчвам Веселина
Рангелова на всеки, който търси качествена услуга при сделки с недвижими имоти.
Бъдете горди, че имате такъв кадър в ARCO REAL ESTATE.

Благодаря, Веси! You rock!

С уважение,
Соня Младенова

Веселина Рангелова

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0877 348 748
Автобиография

Родена на 05.07.1988г., завършва магистърска степен “Право” в Софийски университет “Св. Климент Охридски” през 2014г. Владее три езика - английски, немски и руски. Има трудов стаж като юрист над 5 години.

Избира да се присъедини към екипа на ARCO REAL ESTATE през юни 2022г. Предстои да завърши курс “Брокер на недвижими имоти”, сертифициран от МОН, както и курс за лицензиран оценител на недвижими имоти към КНОБ.

Харесва предизвикателството да комуникира добре с много и различни хора, както и динамиката в ежедневието на консултанта на недвижими имоти. Доверието на клиентите си постига с лично отношение и професионализъм.

© 2006-2022 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени