Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Отзиви от доволни клиенти
Полина Петрова
Здравейте, г-н Иванов,

Бих искала да изкажа благодарност на г-жа Теодора Лазарова за усилията, които положи да ми помогне в намирането на желания от мен апартамент за покупка.

С г-жа Лазарова се срещнахме и запознахме преди тя да стане част от Вашия екип и аз много се радвам, че тя продължи да работи с мен и след присъединяването си към ARCO REAL ESTATE.

Тя е много упорита и амбициозна, умее да изслушва да влиза в положението на човек и да му оказва пълно разбиране и съдействие, за което много съм й много благодарна.

Тя е много коректна и точна и никога с нищо не ме е подвела (не ме е завела на нито един оглед, на място и имот, които не са покривали изцяло моите критерии и очаквания). Винаги е ценила времето, с което разполагам, за което съм й много благодарна и бих казала, че малко брокери се отнасят така с клиентите си.

С нея и с Вас минахме през много неприятна ситуация и съм благодарна както на нея, така й на Вас за всички усилия, които положихте нещата да се развият в моя полза.

Благодаря на Вас и на г-жа Теодора Лазарова за всичко, което направихте за мен - за професионалното отношение и чисто човешкото разбиране.

Убедена съм, че в лицето на г-жа Лазарова вашият екип и ARCO REAL ESTATE като дружество със сигурност ще имат още повече доволни клиенти и реализирани сделки.

Благодаря!

С Уважение,
Полина Петрова

Теодора Лазарова

Позиция
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0879 066 822
© 2006-2022 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени