Безплатен телефон 0800 900 25
Квартали
Отзиви от доволни клиенти

Ради Радев

Позиция
Търговски директор
Телефон
0896 667 313
Автобиография

   Ради Радев завършва средно образование в Профилираната природо-математическа гимназия „Добри Чинтулов“ в гр. Сливен, след което учи специалност Право в Софийския Университет „Св. Климент Охридски“. Дипломира се през 2008 г.

    През същата година е привлечен като консултант в света на недвижимите имоти, в една от водещите агенции в страната. След седем години усърден труд, през 2014 г., прави следващата крачка в своето кариерно развитие – заема ръководната позиция  „Мениджър на екип“, на която позиция е до юни 2023 г.

   В професионалната му кариера в областта на недвижимите имоти има внушителен набор от постижения, като опитът му включва:

  • Консултиране при сключването на около 2500 сделки;
  • Успешно управление на лични, клиентски и корпоративни инвестиции в недвижими имоти;
  • Създаване и управление на екип от 20 консултанти;
  • Участие в множество обучения и спечелване на тези от тях, които са били със състезателен елемент;
  • Подготвяне и провеждане на обучения на различни теми на неговия и на други екипи в София, Варна и Пловдив;

   Ради Радев заема челни позиции в класацията Мениджър на годината.

   Определя себе си като постоянен, аналитичен и принципен.

   Следва и постига целите си, завихряйки положителна енергия около себе си.

   Гордее се с добрите отзиви от колегите и клиентите, с които е работил и с факта, че заедно са постигнали личностно развитие и финансова независимост.

   „Знаем, че вземането на решения относно недвижимите имоти може да бъде сложно и стресиращо. Затова ние сме тук, за да ви помогнем във всеки етап от процеса, предоставяйки ви ясна и точна информация, професионални съвети и най-добрите възможности за вас.

   Нашата цел е да ви осигурим персонализирано и индивидуално обслужване, което да отговаря точно на вашите изисквания. Нашите квалифицирани и ангажирани екипи от експерти винаги са на разположение, за да ви помогнат да намерите идеалния имот, който отговаря на вашите нужди и бюджет или да ви помогнем да представите вашия имот в най-добрата светлина, да достигнете до потенциални купувачи и да постигнете оптималната продажна цена.“

 

© 2006-2024 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени