Безплатен телефон 0800 900 25

Николай Димитров

Публикувана на 06.07.2022

Здравейте,

Пиша Ви с огромна благодарност към целия екип и специално към Велизар Павлов, нашият брокер проявил изключителен професионализъм и търпение в нелеката задача, поставена пред него - намирането на нашата къща мечта.

Търсенето ни започна в далечната вече 2019 година с идеята да си намерим евтин, широк апартамент в долната част на квартал Лозенец. От самото начало, въпреки нашите почти невъзможни изисквания, Велизар се стараеше да ни предлага само обекти които отговарят на критериите ни, винаги проявяваше разбиране за нещата, които не ни харесват и се адаптираше след всеки неуспешен опит. Времето минаваше, имотния пазар продължаваше да ни изненадва, идваха и отминаваха локдауни и други кризи, семейството ни се увеличаваше по численост, а критериите ни за търсене постоянно се променяха - от апартамент към къща и обратно; от центъра на столицата към кварталите зад околовръстното и обратно към центъра. В цялото това лутане Велизар беше до нас и се опитваше да ни помогне по най-добрия начин, търпеливо и с много желание. В началото на 2022 година най-накрая чудото за нас се случи. Намерихме перфектната къща в централната част на квартал Симеоново и след много перипетии около финансирането и изповядването на сделката вече сме горди собственици на мястото в което се надяваме да отгледаме децата си и да остареем.

Отправям специални благодарности и към Деница Алексиева, нашия кредитен консултант, за големия професионализъм, хладнокръвие и съпричастност при решаването на многото казуси около финансирането на сделката и успешното ѝ, в крайна сметка, приключване.

Поздрави,
Николай Димитров

© 2006-2022 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени