Безплатен телефон 0800 900 25
Оферта № 34202

Отдава под наем, 3-стаен Апартамент, 100 кв.м. София (град), Бъкстон, цена 825 €


Цена
или
825 € 1 614 лв.

Цена кв.м.
8.30 € 16.10 лв.
Такси прехв. Кредит
Местоположение
София (град), Бъкстон
Площ
100 кв.м.
Общи части
8 кв.м.
Етаж
2
Етажи
5
Стаи
3
Спални
2
Вид строителство
Тухла
Етап на строителство
Готов
Година
2011
Изложение
Югоизток
Изложение
---
Отопление
Електрическо
АRCO REAL ESTATE - отдава поднаем тристаен апартамент. Апартаментът се намира се на втори жилищен етаж и се състои от: дневна-кухня, две спални, тоалетна, бани с тоалетна, склад, антре, коридор, два балкона – обща площ 98m2. Дневната се състои се от дневна с трапезария и модерно обзаведена кухня оборудвана с нови ел.уреди: вградени печка, котлони,хладилник, микровълнова печка, миялна, две комфортни спални, луксозно обзаведени баня с тоалетна и отделна тоалетна. Предлага се напълно оборудван и цялостно дизайнерски обзаведен. Гараж в подземен паркинг в близост е включен в наемната цена. Отопление ТЕЦ, Климатик, СОТ. Месечни сметки за общи части -32лв. Елегантият тристаен апартамент е в луксозна сграда, в уникално тиха и зелена околност. Осигурени са звънчева, телефонна и домофонна инсталация, като са предвидени и включени мрежи за интерент и телевизия. Общи части – Стълбищата са от цели, гранитни стъпала. Парапети от Алуминий и стъкло. Асансьор – с автоматични врати, с възможност за влизане на детска количка.Транспортната осигуреност е много добра - градски транспорт трамвайни, автобусни спирки, достъп с автомобил. Сградата е разположена в близост до бул. ’Цар Борис III; супермаркети, училища, детски градини, Търговски Център, с директен достъп до център. Изключително изгоден апартамент за живеене. Фирмата оказва съдействие за кредит. Предлагаме пазарен анализ и оценки за ипотечно кредитиране. Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15 733. За допълнителна информация: Георги Шопов-08766524165. Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15 733.

Оферта №34202

Ако искате да наемете имот с нас, ето какво трябва да знаете:

 

Свържете се с брокера, който отговаря за офертата, която сте харесали, на един от посочените телефони, по имейл или като изпратите запитване през сайта. Брокерът ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

 

Arco Real Estate е пълноправен член на Националното сдружение за недвижими имоти (НСНИ) - представителната браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България, и работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

 

При сключване на сделка за наем на недвижим имот се дължи следното възнаграждение:

 

  • Наем на жилищен имот - 60% от един месечен наем на имота.
  • Наем на административни и търговски площи - 120% от един месечен наем на имота.

 

Всички плащания се извършват по банков път, като за всяко се издава данъчна фактура.

Вашият брокер

Запитване към оферта

Статистика за цена на кв.м. във времето

Статистиката е на база на офертни цени на кв.м. в съответния квартал, за съответния тип имот.София (град), Бъкстон

Подобни оферти
Подобните оферти са на база на Квартал, Тип имот и Цена.
© 2006-2020 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени