Безплатен телефон 0800 900 25
Оферта № 79681

Продава, Къща, 105 кв.м. Бургас (регион), гр. Ахтопол, цена 160 000 €


Цена
или
160 000 € 312 933 лв.

Цена кв.м.
1 523.80 € 2 980.30 лв.
Кредит
Местоположение
Бургас (регион), гр. Ахтопол
Площ
105 кв.м.
Двор площ
222 кв.м.
Етаж
2
Етажи
2
Стаи
3
Спални
2
Вид строителство
Тухла
Етап на строителство
Акт 15
Пусков срок
30.12.2023
Изложение
Изток
Изложение
Запад
Отопление
Електрическо
ARCO REAL ESTATE представя: ПРОМОЦИЯ ДО МЕСЕЦ КРАЯ НА НОЕМВРИ ЗА КЪЩА 9б! Завършена до ключ с монтирана кухня! Комплекс от 24 броя еднофамилни къщи със самостоятелни парцели и контролиран достъп, разположен на първа линия на централния плаж на гр. Ахтопол. Къщите са разположени на терен с обща площ от 8611 кв. м., в който са разпределени 20 броя УПИ и вътрешна улица. Парцелите са с площ от 300 кв.м. до 573 кв.м. Предлагат се три типа къщи, тип „А“, тип „Б“ и тип „В“, всяка от които на два етажа, с две или с три спални. Разгънатите застроени площи са съответно от 104,10 кв. м., 127,11кв. и 151,12 кв. м. Къщи тип „А“ представлява две къщи разположени в едно УПИ, на сключено застрояване. В разгънатата застроена площ не се включва просторната веранда с невероятен изглед към морето. Всяка къща се придобива заедно със съответния самостоятелен парцел, с изключение на къщи тип „А“. В парцела на всяка къща има предвидено паркомясто и се обособява двор с площ от 178 кв.м. до 364 кв.м. Поради денивелацията на терена, комплекса морски вили е проектирано терасовидно и от всяка къща ще се откриват невероятни панорамни гледки към морето.
Къща 9а и къща 9б са в едно УПИ на 2 етажа с гледка към морето. Разпределение на къща 9б: На ет.1 - дневна с трапезария и кухненски бокс - 34.16кв.м., баня с тоалетна- 3.17 кв.м, веранда -15.50кв.м.. На ет.2 - две спални, баня с тоалетна, мокро помещение, тераса. Завършване до ключ, монтирана кухня без уреди, оборудвани бани, дограма-пет камерна PVC дограма Profilink с шест камерно водобранно крило, обков Siegenia – Германия, двоен стъклопакет 24 мм Б/4 сезона,блиндирана входна врата. За всяка къща е предвидено вътрешно и фасадно осветление с осветители с LED лампи 1x6W, 1х11W/230V, 1х6W/230V IP54. За поддържането на параметрите на въздуха в помещенията по проект са предвидени климатични сплит системи, с параметри указани в чертежите.
ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ
1.Стени и тавани – латекс, цвят бял и цветен, цвят по избор на клиента.
2.Подове на помещения и стълбище
Всекидневна с кухненски бокс и трапезария, коридор, стълбище, склад - гранитогрес Турция, цвят бял, тип „мрамор“, едроформатен.
Стълбище – площадки, стъпала и коридор – бежов, тип “камък“ едроформатен.
Спални - ламиниран паркет Egger – Австрия, первази - Егер Австрия.
Веранда – щампован бетон – десен дървесен или паваж.
3.Санитарни възли
Бани и тоалетни – стени и под –гранитогрес – Испания или Турция.
Тоалетна чиния и казанче (моноблок) – Идеал Стандарт, Българско производство..
Душ и смесител за мивка.
Обзавеждане: санитарен фаянс – мивка, моноблок, душ, огледало и осветление, плот от ПВЦ, чекмедже от ПВЦ по арх.дизайн.
4.Интериорни врати - Вариодор – Турция, цвят бял.
5. Парапети стълбища – алуминеви по арх.детайл.
6. Ключове и контакти - Schneider/Legrand.
7. Первази- Егер Австрия.

Целият комплекс е със собствена канализация и пречиствателна станция.Достъпът до комплекса ще се осъществява за автомобили и пешеходци, през главния портал, с дистанционно управление. Допълнителен пешеходен достъп с индивидуален чип ще се осъществява през врата между къща №1 и къща №20.
Къщите са н етап АКТ 14 и АКТ 15. Цените са без ДДС. Първоначална вноска 30%. Завършване юни на 2023г. Но при закупуване на къща, тя може да се завърши и въведе в експлоатация самостоятелно преди пусковия срок на комплекса
Агенцията работи по изискванията на европейския стандарт БДС EN 15733. Предлагаме на своите клиенти съдействие за ипотечно кредитиране.
За повече информация и огледи Йоланта Бикова - 0895664570 Оферта №79681

Ако искате да купите имот с нас, ето какво трябва да знаете:

 

Свържете се с брокера, които отговаря за офертата, която сте харесали, на един от посочените телефони, по имейл или като изпратите запитване през сайта. Брокерът ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

 

ARCO REAL ESTATE е пълноправен член на Националното сдружение за недвижими имоти (НСНИ) - представителната браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България, и работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

 

При сключване на сделка за покупко-продажба дължимото възнаграждение е в размер на 3,6% от договорената продажна цена на имота и се заплаща в деня на подписване на предварителния договор.

 

Цената на посредническата услуга включва:

 

  • Всички брокерски услуги (подбор на имоти, организиране и провеждане на огледи, договаряне на цена, пазарен анализ)
  • Цялостна правна помощ до окончателното финализиране на сделката
  • Пълно рекламно обезпечение на имота
  • Съдействие при предаване на имота във владение
  • Регистрацията на имота в данъчната служба
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, газ)

 

Всички плащания се извършват по банков път, като за всяко се издава данъчна фактура.

Вашият брокер

Запитване към оферта

Статистика за цена на кв.м. във времето

Статистиката е на база на офертни цени на кв.м. в съответния квартал, за съответния тип имот.Бургас (регион), гр. Ахтопол

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени