Безплатен телефон 0800 900 25
Оферта № 32893

Продава, Къща, 254 кв.м. София (град), Манастирски ливади - Изток, цена 253 630 €


Цена
или
253 630 € 496 057 лв.

Цена кв.м.
998.50 € 1 953.00 лв.
Такси прехв. Кредит
Местоположение
София (град), Манастирски ливади - Изток
Площ
254 кв.м.
Двор площ
250 кв.м.
Етаж
Партер
Етажи
3
Стаи
8
Спални
3
Вид строителство
Тухла
Етап на строителство
Акт 15
Пусков срок
30.06.2019
Изложение
Изток
Изложение
Изток
Отопление
Локално
АRCO REAL ESTATE продава еднофамилна къща в жилищен комплекс от затворен тип, разположен в близост до Южен парк, молове и големи вериги магазини. Комплекс, изолиран от шума, напрежението и динамичния живот в големия град, сгушен между зеленина, тишина и спокойствие, с бърз и удобен излаз до главни пътни артерии на столицата.

Къща Акация е с общо РЗП - 253.63 кв.м. и разполага с три нива със следното разпределение:

• Сутерен - РЗП - 81.36 кв.м. Гараж за две коли, котлетно помещение, помещение с прозорец, което може да бъде използвано за различни цели – механа, склад, перално помещение.
• Етаж първи – РЗП - 83.88 кв.м. Преддверие и коридор, просторна и светла дневна с излаз на тераса и двор, трапезария, самостоятелен кухненски бокс с балкон, тоалетна.

• Етаж втори – - РЗП - 88.39кв.м. Родителска спалня със самостоятелна баня с тоалетна, гардеробна и балкон, две спални, тераса, втора баня с тоалетна, мокро помещение.

В комплекса се предлагат 14 къщи с различна квадратура - от 179 кв.м. до 305 кв.м, разположени на калкан, с обособени самостоятелни дворове около 250кв.м.
Къщите се предават на замазка и шпакловка с PVC дограма, блиндирана входна врата, външна топлоизолация, минерална мазилка, двор с оформени тревни площи.
Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. Предлагаме съдействие за ипотечно кредитиране и изготвяне на пазарна оценка на имота. Обадете се и заявете час за оглед: Ралица Стойчева 0878 63 46 95

Оферта №32893

Ако искате да купите имот с нас, ето какво трябва да знаете:

 

Свържете се с брокера, които отговаря за офертата, която сте харесали, на един от посочените телефони, по имейл или като изпратите запитване през сайта. Брокерът ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

 

Arco Real Estate е пълноправен член на Националното сдружение за недвижими имоти (НСНИ) - представителната браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България, и работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

 

При сключване на сделка за покупко-продажба дължимото възнаграждение е в размер на 3% с ДДС от договорената продажна цена на имота и се заплаща в деня на подписване на предварителния договор.

 

Цената на посредническата услуга включва:

 

  • Всички брокерски услуги (подбор на имоти, организиране и провеждане на огледи, договаряне на цена, пазарен анализ)
  • Цялостна правна помощ до окончателното финализиране на сделката
  • Пълно рекламно обезпечение на имота
  • Съдействие при предаване на имота във владение
  • Регистрацията на имота в данъчната служба
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, газ)

 

Всички плащания се извършват по банков път, като за всяко се издава данъчна фактура.

Вашият брокер

Запитване към оферта

Статистика за цена на кв.м. във времето

Статистиката е на база на офертни цени на кв.м. в съответния квартал, за съответния тип имот.София (град), Манастирски ливади - Изток

© 2006-2020 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени