Безплатен телефон 0800 900 25
Оферта № 67007

Продава, Къща, 555 кв.м. София (регион), гр. Самоков, цена 330 000 €


Цена
или
330 000 € 645 424 лв.

Цена кв.м.
594.60 € 1 162.90 лв.
Кредит
Местоположение
София (регион), гр. Самоков
Площ
555 кв.м.
Двор площ
381 кв.м.
Етаж
Партер
Етажи
3
Стаи
17
Спални
10
Вид строителство
Тухла
Етап на строителство
Готов
Пусков срок
-
Изложение
Югозапад
Изложение
Югоизток
Отопление
Локално
ARCO REAL ESTATE предлага за продажба прекрасна семейна къща с двор в гр. Самоков. Имотът се намира в центъра на града, в непосредствена близост до ,,Арена Самоков“, хипермаркет „Лидл“, „Гранд хотел Самоков“ и парк „ Крайискрец“.
Къщата е с разгъната застроена площ от 555 кв.м., на три етажа със сутерен.

Има следното разпределение:
Сутерен: коридор, два зимника с квадратура от 23.6 кв.м. и 20 кв.м., котелно помещение – 26 кв.м., две складови помещения – 19.8 кв.м. и 6.8 кв.м., вътрешно стълбище водещо до горните етажи

Партерен етаж: входно предверие, стая/дневна с квадратура от 25 кв.м., отделна кухня - 14 кв.м., баня с тоалетна – 5 кв.м., два надземни гаража – 21.6 кв.м. и 21.1 кв.м., два склада и вътрешно стълбище, водещо до горните етажи.

Първи етаж: етажна площадка, към която има тераса, просторно входно антре, дневна с квадратура от 35.4 кв.м., която има излаз на тераса, трапезария с кухненски бокс – 24.8 кв.м., с излаз на тераса, три спални, две от които има излаз на тераса, с квадратури – 14 кв.м., 15.4 кв.м. и 11 кв.м., две бани с тоалетна и мокро помещение.

Втори етаж: етажна площадка, към която има тераса, просторно входно антре, дневна с квадратура от 35.4 кв.м., която има излаз на тераса, трапезария с кухненски бокс – 24.8 кв.м., с излаз на тераса, три спални, две от които има излаз на тераса, с квадратури – 14 кв.м., 15.4 кв.м. и 11 кв.м., две бани с тоалетна и мокро помещение.

Трети етаж/тавански: етажна площадка, към която има тераса, просторно входно антре, дневна с излаз на тераса и с гледка към пистите на Боровец, с квадратура 21.6 кв.м., трапезария с кухненски бокс – 32.5 кв.м., две спални с излаз на тераса, с квадратури – 14 кв.м., две складови помещения, които могат да бъдат използвани за допълнителни спални, две бани с тоалетна.

Къщата е завършена 2000 година и е подходяща както за семеен хотел, така и за многофамилна къща. Има възможност за закупуване на отделните етажи. Партерният и тавански етаж са завършени до ключ и се продават обзаведени. Първият и вторият етаж се продават на шпакловка и замазка.Навсякъде в къщата е положена PVC дограма. Отоплението в къщата е на газ има възможност да се отоплява и на твърдо гориво.
Дворът е много добре поддържан и озеленен. Като има засяти и овощни дръвчета. Площта му е 381 кв.м.

Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. Предлагаме съдействие за ипотечно кредитиране и оценки за ипотечно кредитиране.
За повече информация се свържете с нас:

Велизар Павлов
Моб. +359 876297809
Имейл: velizar.pavlov@arcoreal.bg
Оферта №67007

Ако искате да купите имот с нас, ето какво трябва да знаете:

 

Свържете се с брокера, които отговаря за офертата, която сте харесали, на един от посочените телефони, по имейл или като изпратите запитване през сайта. Брокерът ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

 

Arco Real Estate е пълноправен член на Националното сдружение за недвижими имоти (НСНИ) - представителната браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България, и работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

 

При сключване на сделка за покупко-продажба дължимото възнаграждение е в размер на 3% с ДДС от договорената продажна цена на имота и се заплаща в деня на подписване на предварителния договор.

 

Цената на посредническата услуга включва:

 

  • Всички брокерски услуги (подбор на имоти, организиране и провеждане на огледи, договаряне на цена, пазарен анализ)
  • Цялостна правна помощ до окончателното финализиране на сделката
  • Пълно рекламно обезпечение на имота
  • Съдействие при предаване на имота във владение
  • Регистрацията на имота в данъчната служба
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, газ)

 

Всички плащания се извършват по банков път, като за всяко се издава данъчна фактура.

Вашият брокер

Запитване към оферта

Статистика за цена на кв.м. във времето

Статистиката е на база на офертни цени на кв.м. в съответния квартал, за съответния тип имот.София (регион), гр. Самоков

Подобни оферти
Подобните оферти са на база на Квартал, Тип имот и Цена.
© 2006-2021 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени