Безплатен телефон 0800 900 25
Оферта № 66266

Продава, Къща, 175 кв.м. София (регион), с. Гурмазово, цена 198 000 €


Цена
или
198 000 € 387 254 лв.

Цена кв.м.
1 131.40 € 2 212.90 лв.
Кредит
Местоположение
София (регион), с. Гурмазово
Площ
175 кв.м.
Двор площ
378 кв.м.
Етаж
1
Етажи
2
Стаи
4
Спални
3
Вид строителство
Тухла
Етап на строителство
Кота 0
Пусков срок
-
Изложение
---
Изложение
---
Отопление
Локално
АRCO REAL ESTATE представя еднофамилна двуетажна къща в затворен комплекс от 14 къщи. Комплексът се намира в село Гурмазово само на 15 км от идеалния център на София и предлага красива природа, спокойствие и уют.
Къщата е двуетажна и е със следното разпределение:
- първи етаж – предверие, просторна дневна с кухненски бокс и трапезария, тоалетна, мокро помещение, гараж с топла връзка към стълбището на къщата, склад към гаража и веранда;
- втори етаж – три спални, две бани с тоалетни.

Строителството на къщите в комплекса е монолитна конструкция. Проектирани са да издържат 9-та степен сеизмичност по скалата на Медведев. Зидарията е с керамични тухли на фирма Wienerberger, които осигуряват добра изолация. Покривът е скатен, проектиран така, че да се използва максимално подпокривното пространство.Топлоизолацията е 10 см стиропор, което осигурява необходимия термокомфорт. Дограмата е луксозно PVC с троен стъклопакет.
Подовете са с покритие циментова замазка – гланцирана и нивелирана, готова за поставяне на гранитогрес или паркет. Стените са изцяло с гипсова шпакловка. Входната врата на къщата е луксозна с усилен профил.
В къщите освен кабели за електричество са положени и кабели за интернет и охрана. Отоплението е решено с термопомпа или климатици на ток. В хола е изграден комин за камина. Всяка къща има закрит гараж с топлоизолирана гаражна врата и дистанционно управление. До гаража има паркоместа за повече от два автомобила. Около къщата има озеленен двор с изградена поливна система, както и градинка за подправки и зеленчуци.

В комплекса има още една къща със същата квадратрура и двор 372.21кв.м. Останалите къщи са съответно с квадратури 247 кв.м. и 201.7 кв.м. и различен по площ двор.

Предлагаме оценка и съдействие за Ипотечно кредитиране. Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733.
За повече информация и огледи: Милена Петкова - 0879 066822 Оферта №66266

Ако искате да купите имот с нас, ето какво трябва да знаете:

 

Свържете се с брокера, които отговаря за офертата, която сте харесали, на един от посочените телефони, по имейл или като изпратите запитване през сайта. Брокерът ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

 

Arco Real Estate е пълноправен член на Националното сдружение за недвижими имоти (НСНИ) - представителната браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България, и работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

 

При сключване на сделка за покупко-продажба дължимото възнаграждение е в размер на 3% с ДДС от договорената продажна цена на имота и се заплаща в деня на подписване на предварителния договор.

 

Цената на посредническата услуга включва:

 

  • Всички брокерски услуги (подбор на имоти, организиране и провеждане на огледи, договаряне на цена, пазарен анализ)
  • Цялостна правна помощ до окончателното финализиране на сделката
  • Пълно рекламно обезпечение на имота
  • Съдействие при предаване на имота във владение
  • Регистрацията на имота в данъчната служба
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, газ)

 

Всички плащания се извършват по банков път, като за всяко се издава данъчна фактура.

Вашият брокер

Милена Петкова
Брой оферти: 43
Консултант Недвижими имоти
Телефон
0879 066 822

Запитване към оферта

Статистика за цена на кв.м. във времето

Статистиката е на база на офертни цени на кв.м. в съответния квартал, за съответния тип имот.София (регион), с. Гурмазово

© 2006-2021 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени