Безплатен телефон 0800 900 25
Оферта № 35090

Продава, Къща, 264 кв.м. София (регион), с. Долно камарци, цена 60 000 €


Цена
или
60 000 € 117 350 лв.

Цена кв.м.
227.30 € 444.50 лв.
Кредит
Местоположение
София (регион), с. Долно камарци
Площ
264 кв.м.
Двор площ
428 кв.м.
Етаж
2
Етажи
2
Стаи
5
Спални
4
Вид строителство
Тухла
Етап на строителство
Акт 15
Пусков срок
30.04.2020
Изложение
---
Изложение
---
Отопление
---
АRCO REAL ESTATE предлага за продажба семейна къща в с. Долно Камарци. Село Долно Камарци е на 42 км. от идеалният център на столицата ни, на главен път - Подбалканската линия, селото е с много добре уредено - хранителни магазини, кметство, основно училище, детска градина, църква, ж.п. гара, на всеки кръгъл час минава автобос или маршрутка за/от София. Двуетажната къща е с РЗП 264 кв.м. и е разположена върху 428 кв.м. Къщата се състои от: сутерен, два жилищни етажа и подпокривно пространство. Сутеренът: около 60 кв.м. с три помещения. Първи етаж: просторна дневна, трапезария, кухня и санитарно помещение. Вторият етаж: четири самостоятелни спални, като едната спалня е със самостоятелно санитарно помещение, санитарно помещение за етажа и две тераси. В двора има външен гараж, който е 25 кв.м. с алуминиева врата и дистанционно управление. Къщата е с външна топлоизолация 5 см и мазилка, 3 камерна дограма с К-стъкло, кафява, захранена с всякакви комуникации, окабеляване, СОТ. В двора има навес с тухлено барбекю. Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. Предлагаме съдействие за ипотечно кредитиране и изготвяне на пазарна оценка на имота. За повече информация и час за оглед: Антония Петрова с тел. 0894509360 Оферта №35090

Ако искате да купите имот с нас, ето какво трябва да знаете:

 

Свържете се с брокера, които отговаря за офертата, която сте харесали, на един от посочените телефони, по имейл или като изпратите запитване през сайта. Брокерът ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

 

Arco Real Estate е пълноправен член на Националното сдружение за недвижими имоти (НСНИ) - представителната браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България, и работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

 

При сключване на сделка за покупко-продажба дължимото възнаграждение е в размер на 3% с ДДС от договорената продажна цена на имота и се заплаща в деня на подписване на предварителния договор.

 

Цената на посредническата услуга включва:

 

  • Всички брокерски услуги (подбор на имоти, организиране и провеждане на огледи, договаряне на цена, пазарен анализ)
  • Цялостна правна помощ до окончателното финализиране на сделката
  • Пълно рекламно обезпечение на имота
  • Съдействие при предаване на имота във владение
  • Регистрацията на имота в данъчната служба
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, газ)

 

Всички плащания се извършват по банков път, като за всяко се издава данъчна фактура.

Вашият брокер

Запитване към оферта

Статистика за цена на кв.м. във времето

Статистиката е на база на офертни цени на кв.м. в съответния квартал, за съответния тип имот.София (регион), с. Долно камарци

Подобни оферти
Подобните оферти са на база на Квартал, Тип имот и Цена.
© 2006-2020 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени