Безплатен телефон 0800 900 25
Оферта № 43128

Продава, Хотел, 352 кв.м. София (град), Център, цена 450 000 €


Цена
или
450 000 € 880 124 лв.

Цена кв.м.
1 278.40 € 2 500.40 лв.
Такси прехв. Кредит
Местоположение
София (град), Център
Площ
352 кв.м.
Общи части
44 кв.м.
Етаж
Партер
Етажи
6
Стаи
9
Спални
8
Вид строителство
Тухла
Етап на строителство
Кота 0
Пусков срок
01.10.2020
Изложение
Запад
Изложение
Север
Отопление
Централно
ARCO REAL ESTATE Ви представя АПАРТ-ХОТЕЛ в центъра на София. Разположен е на партерен етаж в новострояща се сграда от висок клас. Състои се от шест двойни стаи и един апартамент. Отделно има рецепция, кафене (лоби бар), кухня и складово помещение на подземен етаж. Намира се в централната част на града, чудесно местоположение на комуникативно място с развита инфраструктура. Близо е до всякакъв вид градски транспорт, включително и метрото (ст. Лъвов мост). В непосредствена близост са исторически и културни забележителности на града. Обект с висок ИНВЕСТИЦИОНЕН потенциал.

Студиата са с площ от 26 кв.м. до 43 кв.м. като всяко от тях има кухненски бокс и баня с площ, позволяваща монтаж на душ кабина. Някои от тях са проектирани съобразно изискванията за хора с увреждания. Има и един апартамент, който е с отделна спалня.

Хотелът разполага със зона за общо ползване, която е разположена на две нива. На едното ниво имаме рецепция и лоби бар с площ от 44,3 кв.м. - кота 0.00. На другото ниво има помощно помещение, което може да се използва за кухня, склад, перално помещение и др. То е с площ от 66,13 кв.м. и е на подземно ниво - 3.80. Двете нива са свързани с обособено стълбище. Цялата площ на помещенията за общо ползване е 110,43 кв.м.

В сградата са заложени висококачествени материали: многокамерни тухли, минерална мазилка, декоративна облицовка. Отоплението е на ТЕЦ.

Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. Предлагаме съдействие за ипотечно кредитиране и изготвяне на пазарна оценка на имота. Обадете се и заявете час за оглед: Яна Димитрова, Тел: 0877 659 100.
Оферта №43128

Ако искате да купите имот с нас, ето какво трябва да знаете:

 

Свържете се с брокера, които отговаря за офертата, която сте харесали, на един от посочените телефони, по имейл или като изпратите запитване през сайта. Брокерът ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

 

Arco Real Estate е пълноправен член на Националното сдружение за недвижими имоти (НСНИ) - представителната браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България, и работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

 

При сключване на сделка за покупко-продажба дължимото възнаграждение е в размер на 3% с ДДС от договорената продажна цена на имота и се заплаща в деня на подписване на предварителния договор.

 

Цената на посредническата услуга включва:

 

  • Всички брокерски услуги (подбор на имоти, организиране и провеждане на огледи, договаряне на цена, пазарен анализ)
  • Цялостна правна помощ до окончателното финализиране на сделката
  • Пълно рекламно обезпечение на имота
  • Съдействие при предаване на имота във владение
  • Регистрацията на имота в данъчната служба
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, газ)

 

Всички плащания се извършват по банков път, като за всяко се издава данъчна фактура.

Вашият брокер

Яна Димитрова
Брой оферти: 79
Консултант Жилищни Имоти
Телефон
+359 877 65 91 00

Запитване към оферта

Статистика за цена на кв.м. във времето

Статистиката е на база на офертни цени на кв.м. в съответния квартал, за съответния тип имот.София (град), Център

Подобни оферти
Подобните оферти са на база на Квартал, Тип имот и Цена.
© 2006-2020 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени