Безплатен телефон 0800 900 25
Оферта № 52161

Продава, 2-стаен Апартамент, 44 кв.м. Бургас (регион), к.к. Слънчев бряг, цена 39 433 €


Цена
или
39 433 € 77 124 лв.
! Без комисиона!

Цена кв.м.
896.20 € 1 752.80 лв.
Кредит
Местоположение
Бургас (регион), к.к. Слънчев бряг
Площ
44 кв.м.
Общи части
6 кв.м.
Етаж
2
Етажи
7
Стаи
2
Спални
1
Вид строителство
Тухла
Етап на строителство
Акт 14
Пусков срок
-
Изложение
---
Изложение
---
Отопление
Електрическо
АRCO REAL ESTATE предлага за продажба двустаен апартамент в новия ваканционен комплекс СУИТ ХОУМС 6 – НЮ ЛАЙН, в Слънчев бряг. Апартаментът е на 2 етаж и е с обща площ 44,81 кв.м. Разпределение: дневна с кухня, спалня, санитарен възел и тераса. Имотът се предлага в степен на завършеност – до ключ! Предлага се и пакет с мебели за допълнително заплащане!

Архитектура комплекса SWEET HOMES 6 — New Line, элегантна и одновременно монументальна. Экстерьер комплекса, разработан в стиле современной классики с ссылкой на ар – деко с использованием современной техники фасадных элементов. Яркое отличие нового комплекса – это его территория украшеная живыми цветами в виде реки, а также басейн выполнений в необычной форме, что подчеркивает экслюзивность. Еще одной особенностью нового проекта является парк. Обустроенная парковая территория площадью 9 гектар граничащая с комплексом и близость черного моря создают свой уникальный климат, способствующий общему укреплению здоровья и качеству Вашего отдыха.

Дата окончания строительства: Июнь 2020 года.

За бронирование квартиры и ее снятие с продажи — 2000 евро.

БЕЗ КОМИССИИ ОТ ПОКУПАТЕЛЯ!

ARCO REAL ESTATE является членом Национальной ассоциации недвижимости (NSNI) — представительной промышленной организации брокеров по недвижимости в Болгарии. Агентство предлагает полную юридическую помощь, консультации, оценку недвижимости и помощь в ипотечном кредитовании. Агентство работает в соответствии с требованиями BDS EN 15733. Протокол подписывается при проведении осмотра! Контакты: Веселин Маринов +74993467909 | +359 89 450 5788 (Viber / WhatsApp)

Оферта №52161

Ако искате да купите имот с нас, ето какво трябва да знаете:

 

Свържете се с брокера, които отговаря за офертата, която сте харесали, на един от посочените телефони, по имейл или като изпратите запитване през сайта. Брокерът ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

 

Arco Real Estate е пълноправен член на Националното сдружение за недвижими имоти (НСНИ) - представителната браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България, и работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

 

При сключване на сделка за покупко-продажба дължимото възнаграждение е в размер на 3% с ДДС от договорената продажна цена на имота и се заплаща в деня на подписване на предварителния договор.

 

Цената на посредническата услуга включва:

 

  • Всички брокерски услуги (подбор на имоти, организиране и провеждане на огледи, договаряне на цена, пазарен анализ)
  • Цялостна правна помощ до окончателното финализиране на сделката
  • Пълно рекламно обезпечение на имота
  • Съдействие при предаване на имота във владение
  • Регистрацията на имота в данъчната служба
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, газ)

 

Всички плащания се извършват по банков път, като за всяко се издава данъчна фактура.

Вашият брокер

Веселин Маринов
Брой оферти: 13085
Мениджър Ваканционни Имоти
Телефон
+359 894 505 788

Запитване към оферта

Статистика за цена на кв.м. във времето

Статистиката е на база на офертни цени на кв.м. в съответния квартал, за съответния тип имот.Бургас (регион), к.к. Слънчев бряг

© 2006-2020 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени