Безплатен телефон 0800 900 25
Оферта № 78018

Продава, 2-стаен Апартамент, 59 кв.м. София (град), Люлин 2, цена 73 970 €


Цена
или
73 970 € 144 673 лв.

Цена кв.м.
1 253.70 € 2 452.10 лв.
Такси прехв. Кредит
Местоположение
София (град), Люлин 2
Площ
59 кв.м.
Общи части
10 кв.м.
Етаж
5
Етажи
9
Стаи
2
Спални
1
Вид строителство
Тухла
Етап на строителство
Кота 0
Пусков срок
30.12.2024
Изложение
Север
Изложение
---
Отопление
Централно
ARCO REAL ESTATE представя: Двустаен апартамент с панорама към Витоша в нова жилищна сграда Арте Люлин, намираща се в район с изключителна комуникация - бърз достъп към Околовръстен път, в непосредствена близост до бъдеща метростанция на бул. Царица Йоанна. До спирка на автобуси: 111, 82, 108, 81, трл.6. Тук има две детски градини: 35 ДГ Щастливо детство и ДГ 152 Люляче , две училища: 90-то СОУ Ген. Хосе де Сан Мартин / испанска гимназия/ и 33-то СОУ Санкт Петербург. В близост- ТМаркет, Билла, Лидл. магазини и заведения.
Сградата е на 9 етажа с два входа и двор. Визията ще комбинира минерална мазилка с бутиково композитно дърво - впечатляващ дизайнерски почерк. За отопление на помещенията се предвижда с Топлофикация, на тръбна разводка до радиатори. Охлаждането на помещенията е предвидено със мулти сплит климатични системи с положени тръбни разводки до външните тела. Завършване на строежа до две години. Гъвкава схема на заплащане.
Апартамент Б8 е със статут на ателие за живеене и северно изложение. Застроена площ 48,84 кв.м на 5-ти етаж в секция Б. Разпределение : Входно антре, дневна с кухненска част и трапезария, спалня, баня с тоалетна ,Завършване на шпакловка и замазка, входна блиндирана врата.
Има свободни паркоместа и гаражи. Допълнително се купува мазе.
Агенцията работи по изискванията на европейския стандарт БДС EN 15733.За повече информация и огледи Йоланта Бикова – 0895664570 Оферта Оферта №78018

Ако искате да купите имот с нас, ето какво трябва да знаете:

 

Свържете се с брокера, които отговаря за офертата, която сте харесали, на един от посочените телефони, по имейл или като изпратите запитване през сайта. Брокерът ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

 

ARCO REAL ESTATE е пълноправен член на Националното сдружение за недвижими имоти (НСНИ) - представителната браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България, и работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

 

При сключване на сделка за покупко-продажба дължимото възнаграждение е в размер на 3,6% от договорената продажна цена на имота и се заплаща в деня на подписване на предварителния договор.

 

Цената на посредническата услуга включва:

 

  • Всички брокерски услуги (подбор на имоти, организиране и провеждане на огледи, договаряне на цена, пазарен анализ)
  • Цялостна правна помощ до окончателното финализиране на сделката
  • Пълно рекламно обезпечение на имота
  • Съдействие при предаване на имота във владение
  • Регистрацията на имота в данъчната служба
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, газ)

 

Всички плащания се извършват по банков път, като за всяко се издава данъчна фактура.

Вашият брокер

Запитване към оферта

Статистика за цена на кв.м. във времето

Статистиката е на база на офертни цени на кв.м. в съответния квартал, за съответния тип имот.София (град), Люлин 2

© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени