Безплатен телефон 0800 900 25
Оферта № 34384

Продава, 2-стаен Апартамент, 62 кв.м. София (град), Манастирски ливади - Запад, цена 123 000 €


Цена
или
123 000 € 240 567 лв.

Цена кв.м.
1 983.90 € 3 880.10 лв.
Такси прехв. Кредит
Местоположение
София (град), Манастирски ливади - Запад
Площ
62 кв.м.
Общи части
10 кв.м.
Етаж
4
Етажи
5
Стаи
2
Спални
1
Вид строителство
Тухла
Етап на строителство
Готов
Година
2017
Изложение
Изток
Изложение
---
Отопление
Газово
АRCO REAL ESTATE представя дизайнерски апартамент в най- луксозната жилищна сграда в кв. Манастирски ливади- Запад. Комплексът се отличава с модерна архитектура, като за изработването му е обърнато внимание и на най- малките детайли. Сградата разполага с рецепция и представително лоби с библиотека и места за седене. Има организирана поддръжка на общите части и зелените площи.
Разпределение на апартамента: всекидневна с кухненски бокс (29, 90 кв. м.), спалня (12, 62 кв. м), баня с тоалетна (3, 40 кв. м), тераска и входно антре . Изложение: изток. Апартаментът е с подово отопление, като сградата е газифицирана. Има и висок клас климатик във всекидневната. Възможност за закупуване на подземен гараж с топла връзка.
Бърз достъп до околовръстен път и бул. България. На пешеходно разстояние се намират Bulgaria Mall, Pulse Fitness and Spa и спирка на трамвай №7.
Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. Предлагаме съдействие за ипотечно кредитиране и изготвяне на пазарна оценка на имота. Обадете се и заявете час за оглед. За повече информация: Красимир Гецов, 0894 505 921. Оферта 34384

Ако искате да купите имот с нас, ето какво трябва да знаете:

 

Свържете се с брокера, които отговаря за офертата, която сте харесали, на един от посочените телефони, по имейл или като изпратите запитване през сайта. Брокерът ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

 

Arco Real Estate е пълноправен член на Националното сдружение за недвижими имоти (НСНИ) - представителната браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България, и работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

 

При сключване на сделка за покупко-продажба дължимото възнаграждение е в размер на 3% с ДДС от договорената продажна цена на имота и се заплаща в деня на подписване на предварителния договор.

 

Цената на посредническата услуга включва:

 

  • Всички брокерски услуги (подбор на имоти, организиране и провеждане на огледи, договаряне на цена, пазарен анализ)
  • Цялостна правна помощ до окончателното финализиране на сделката
  • Пълно рекламно обезпечение на имота
  • Съдействие при предаване на имота във владение
  • Регистрацията на имота в данъчната служба
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, газ)

 

Всички плащания се извършват по банков път, като за всяко се издава данъчна фактура.

Вашият брокер

Запитване към оферта

Статистика за цена на кв.м. във времето

Статистиката е на база на офертни цени на кв.м. в съответния квартал, за съответния тип имот.София (град), Манастирски ливади - Запад

© 2006-2020 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени