Безплатен телефон 0800 900 25
Оферта № 54427

Продава, 2-стаен Апартамент, 84 кв.м. София (град), Манастирски ливади - Изток, цена 93 423 €


Цена
или
93 423 € 182 720 лв.

Цена кв.м.
1 112.20 € 2 175.20 лв.
Такси прехв. Кредит
Местоположение
София (град), Манастирски ливади - Изток
Площ
84 кв.м.
Общи части
13 кв.м.
Етаж
2
Етажи
5
Стаи
2
Спални
1
Вид строителство
Тухла
Етап на строителство
Акт 14
Пусков срок
24.09.2022
Изложение
Юг
Изложение
---
Отопление
Газово
АRCO REAL ESTATE представя на Вашето внимание, новострояща се жилищна сграда на акт 14. Сградата ще бъде разположена в кв. Манастирски ливади-изток. Района се характеризира с бърза връзка с центъра на София и Околовръстен път. В непосредствена близост до бул. „Тодор Каблешков“ и ул. „Луи Айер“. В близост се намират детски градини и училища, южния парк и търговски центрове.
Сградата ще е в комплекс от затворен тип, състоящ се от две малки бутикови сгради. На ниво -1 са позиционирани подземни паркоместа и складови помещения. Всяка една от сградите ще е с уникално архитектурно и интериорно решение, с луксозни общи части, качествени асансьори от най - висок клас.
Апартамент Б9 е с площ от 84.93 кв.м. и се състои от: входно антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна, мокро помещение и тераса.
Жилищата ще се издават на шпакловка и замазка, с монтирана входна врата и вътрешни интериорни врати, с монтирана PVC – дограма, ел. инсталацията ще бъда завършена с апартаментно ел. табло и изводи до контакт и ключ, ВиК до тапа, отоплителна инсталация ще бъде завършена с алуминиеви радиатори и газови котлета. Има възможност за довършителни работи. Отоплението е решено да бъде посредством газ.
Схема на плащане: предварителен договор – 60% и на Акт 16 – 40%.
Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. Предлагаме съдействие за ипотечно кредитиране и оценки за ипотечно кредитиране.
За повече информация се свържете с нас:
Велизар Павлов
Моб. +359 876297809
Имейл: velizar.pavlov@arcoreal.bg Оферта №54427

Ако искате да купите имот с нас, ето какво трябва да знаете:

 

Свържете се с брокера, които отговаря за офертата, която сте харесали, на един от посочените телефони, по имейл или като изпратите запитване през сайта. Брокерът ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

 

Arco Real Estate е пълноправен член на Националното сдружение за недвижими имоти (НСНИ) - представителната браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България, и работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

 

При сключване на сделка за покупко-продажба дължимото възнаграждение е в размер на 3% с ДДС от договорената продажна цена на имота и се заплаща в деня на подписване на предварителния договор.

 

Цената на посредническата услуга включва:

 

  • Всички брокерски услуги (подбор на имоти, организиране и провеждане на огледи, договаряне на цена, пазарен анализ)
  • Цялостна правна помощ до окончателното финализиране на сделката
  • Пълно рекламно обезпечение на имота
  • Съдействие при предаване на имота във владение
  • Регистрацията на имота в данъчната служба
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, газ)

 

Всички плащания се извършват по банков път, като за всяко се издава данъчна фактура.

Вашият брокер

Запитване към оферта

Статистика за цена на кв.м. във времето

Статистиката е на база на офертни цени на кв.м. в съответния квартал, за съответния тип имот.София (град), Манастирски ливади - Изток

© 2006-2020 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени