Безплатен телефон 0800 900 25
Оферта № 47360

Продава, 2-стаен Апартамент, 74 кв.м. София (град), Хладилника, цена 104 100 €


Цена
или
104 100 € 203 602 лв.

Цена кв.м.
1 406.80 € 2 751.40 лв.
Такси прехв. Кредит
Местоположение
София (град), Хладилника
Площ
74 кв.м.
Общи части
11 кв.м.
Етаж
5
Етажи
10
Стаи
2
Спални
1
Вид строителство
Тухла
Етап на строителство
Акт 14
Пусков срок
31.12.2021
Изложение
Югоизток
Изложение
---
Отопление
Газово
АRCO REAL ESTATE - продава двустаен апартамент в кв.Хладилника. Апартамент № А-28 се намира се на пети жилищен етаж с ЗП 62,33 кв.м. ОЗП 73,50 кв.м. идеални части от земята: 18,04 кв.м, тераса: 19,50 кв.м. и се състои от коридор, дневна с кухненски бокс, спалня, B+WC, мокро помещение,тераса: 19,50 кв.м., балкон-лоджия с югоизточно изложение. СХЕМА НА ИЗПЛАЩАНЕ:Вариант 1
20% - Аванс при подписване на Предварителен договор
80% - Плащане при получаване на АКТ 15 на сградата и прехвърляне собствеността на имота
• Вариант 2
20% - Аванс при подписване на Предварителен договор
80% - Плащане при получаване на АКТ 16 на сградата и прехвърляне собствеността на имота
• Вариант 3
20% - Аванс при подписване на Предварителен договор
70% - Плащане при получаване на АКТ 15 на сградата и прехвърляне собствеността на имота
10% - Плащане при получаване на АКТ 16 на сградата
• Вариант 4
20% - Аванс при подписване на Предварителен договор
60% - Плащане при получаване на АКТ 15 на сградата
20% - Плащане при получаване на АКТ 16 на сградата и прехвърляне собствеността на имота Инвеститора залага на висококачествени материали в изграждането на сградата.
Приоритет в модерната архитектура е постигането на ниски енергийни разходи. Reina Sofia е вторият комплекс от новопостроени жилищни сгради в София, който ще бъде класифициран по енергийна ефективност с клас А. Reina Sofia ще разполага с фотоволтаични електроцентрали на покрива на всеки блок от сградите. Планирали сме поставяне на соларно параметрично улично и парково осветление, което няма да черпи енергия от мрежата и ще осигурява уют, сигурност и естетика, без да се налага жителите на Reina Sofia да плащат електроенергия за това. Отоплението на апартаментите е решено посредством кондензни стенни водогрейни двуконтурни газови котли или индивидуални термопомпи въздух-въздух по желание на клиента. Топлината допълнително ще се съхранява в дома Ви и благодарение на качествената изолация и дограма, които задържат една постоянна температура в помещенията .В Reina Sofia ще бъде изградена детска градина, в която професионалисти ще се погрижат за Вашето дете почасово или през целия ден. Тя ще разполага с 60 места. Непосредствено до нея ще бъде създаден модерен детски кът, който може да бъде ползван от всички жители на комплекса и техни гости. Предвидени 182 паркоместа за автомобили и 50 за велосипеди. 29 от паркоместата за коли са на терен, останалите са разпределени в индивидуални, двойни и четворни гаражи на подземен етаж или ниво партер. Вашата сигурност и спокойствие са наш приоритет. Reina Sofia ще разполага с видеонаблюдение и денонощна охрана на входа на комплекса. Комплексът е в непосредствена близост и граничи с 2 парка и зоологическа градина. На пешеходно разстояние се намират още квартал Витоша; МОЛ Paradise; Южен парк; множество училища, детски градини, спортни комплекси – тенис клуб „Малееви“, спортен център „Пулев“, Orange Фитнес; Болници ;Токуда, Лозенец;.В непосредствена близост се намира метростанция „Витоша“ и множество автобусни спирки. В сградата ще има и кафене – ниво партер, в което можете на спокойствие да се видите с приятел, да поработите или просто да релаксирате извън дома си.Предлагаме оценка и съдействие за Ипотечно кредитиране. Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733.
За повече информация и огледи: Георги Шопов 0876 524 165

Ако искате да купите имот с нас, ето какво трябва да знаете:

 

Свържете се с брокера, които отговаря за офертата, която сте харесали, на един от посочените телефони, по имейл или като изпратите запитване през сайта. Брокерът ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

 

Arco Real Estate е пълноправен член на Националното сдружение за недвижими имоти (НСНИ) - представителната браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България, и работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

 

При сключване на сделка за покупко-продажба дължимото възнаграждение е в размер на 3% с ДДС от договорената продажна цена на имота и се заплаща в деня на подписване на предварителния договор.

 

Цената на посредническата услуга включва:

 

  • Всички брокерски услуги (подбор на имоти, организиране и провеждане на огледи, договаряне на цена, пазарен анализ)
  • Цялостна правна помощ до окончателното финализиране на сделката
  • Пълно рекламно обезпечение на имота
  • Съдействие при предаване на имота във владение
  • Регистрацията на имота в данъчната служба
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, газ)

 

Всички плащания се извършват по банков път, като за всяко се издава данъчна фактура.

Вашият брокер

Запитване към оферта

Статистика за цена на кв.м. във времето

Статистиката е на база на офертни цени на кв.м. в съответния квартал, за съответния тип имот.София (град), Хладилника

© 2006-2021 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени