Безплатен телефон 0800 900 25
Оферта № 43228

Продава, 3-стаен Апартамент, 152 кв.м. София (град), Витоша, цена 167 585 €


Цена
или
167 585 € 327 768 лв.

Цена кв.м.
1 102.50 € 2 156.40 лв.
Такси прехв. Кредит
Местоположение
София (град), Витоша
Площ
152 кв.м.
Общи части
17 кв.м.
Етаж
1
Етажи
4
Стаи
3
Спални
2
Вид строителство
Тухла
Етап на строителство
Кота 0
Пусков срок
31.12.2020
Изложение
Запад
Изложение
Изток
Отопление
Локално
АRCO REAL ESTATE предлага просторен тристаен апартамент в новостроящ се луксозен комплекс. Степен на завършеност към декември 2019 е АКТ 14 и е планирано разрешение за ползване през юни 2020г. Жилището се състои от входно антре, светла и просторна всекидневна с отделна кухня, две големи спални, две веранди с изходи от спалнята и всекидневната, баня и отделна тоалетна, както и складово помещение. Имотът се намира в сграда на етап "груб строеж" , на първи етаж и е със статут на апартамент.
Сградата се изгражда с висококачествени материали и технологии, а апартаментите на партер имат допълнителна топлоизолация на пода. Всички жилища се издават на шпакловка и замазка, PVC дограма, външна блиндирана врата и луксозни общи части.
Комплексът се състои от две бутикови сгради, които материализрат визията за луксозно изпълнение, функционалност, удобство и сигурност с комуникативно местоположение. Разполага с вътрешен озеленен двор, ограден по парцелни граници, като достъп до него имат само живущите в сградата.
Инвеститорът се занимава със строителство от 1989г. Зад гърба си има две болници, сграда в кв. Малинова долина и множество сгради в Пазарджик. Бъдещите обитатели на комплекса имат бърз достъп до централните части на града поради комуникативното местоположение до основните пътни артерии като Симеоновско шосе. В близост има автобусни спирки и изграждаща се линия на метрото.
Като инвестиция, имотите в комплекса имат потенциал да генерират добра доходност от приблизително 5%.
Подземните гаражи са с топла връзка към жилищната зона. Цените на паркоместата варират от 13000 до 15000 eвро.
Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. Предлагаме съдействие за ипотечно кредитиране и изготвяне на пазарна оценка на имота. За повече информация и огледи: Карина Вълканова 0877280128 Номер на офертата:43228

Ако искате да купите имот с нас, ето какво трябва да знаете:

 

Свържете се с брокера, които отговаря за офертата, която сте харесали, на един от посочените телефони, по имейл или като изпратите запитване през сайта. Брокерът ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

 

Arco Real Estate е пълноправен член на Националното сдружение за недвижими имоти (НСНИ) - представителната браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България, и работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

 

При сключване на сделка за покупко-продажба дължимото възнаграждение е в размер на 3% с ДДС от договорената продажна цена на имота и се заплаща в деня на подписване на предварителния договор.

 

Цената на посредническата услуга включва:

 

  • Всички брокерски услуги (подбор на имоти, организиране и провеждане на огледи, договаряне на цена, пазарен анализ)
  • Цялостна правна помощ до окончателното финализиране на сделката
  • Пълно рекламно обезпечение на имота
  • Съдействие при предаване на имота във владение
  • Регистрацията на имота в данъчната служба
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, газ)

 

Всички плащания се извършват по банков път, като за всяко се издава данъчна фактура.

Вашият брокер

Запитване към оферта

Статистика за цена на кв.м. във времето

Статистиката е на база на офертни цени на кв.м. в съответния квартал, за съответния тип имот.София (град), Витоша

© 2006-2020 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени