Безплатен телефон 0800 900 25
Оферта № 55689

Продава, 3-стаен Апартамент, 86 кв.м. София (град), Малинова долина, цена 99 000 €


Цена
или
99 000 € 193 627 лв.

Цена кв.м.
1 151.20 € 2 251.50 лв.
Такси прехв. Кредит
Местоположение
София (град), Малинова долина
Площ
86 кв.м.
Общи части
14 кв.м.
Етаж
3
Етажи
3
Стаи
3
Спални
2
Вид строителство
Тухла
Етап на строителство
Акт 14
Пусков срок
31.03.2021
Изложение
---
Изложение
---
Отопление
Газово
ARCO REAL ESTATE продава просторен тристаен апартамент в нов луксозен комплекс Vision Lux - четвърта сграда. Намира в бързоразвиващия се, модерен, столичен квартал Малинова долина , разположен в полите на планина Витоша. Локацията е с бърз достъп до бул. Симеоновско шосе и Околовръстен път . В непосредствена близост до комплекса е разположен кв. Студентски град, множество комплекси от затворен тип и спирки на градския транспорт. В околността са ситуирани супермаркет Фантастико, хипермаркет Кауфланд и Sofia Ring Mall, както и детски градини и училища. Апартаментът Б23 се намира в сграда 4 на трети етаж с височина 8,55м. със застроена площ от 71,70м2, и общи части 13,44м2; тераса-47,00 кв.м. състои се от: входно антре, всекидневна с кухненски бокс, непреходни две спални, тоалетна, мокро помещение, баня с тоалетна, и голяма тераса-47,00 кв.м. Състоянието, в което се предава апартамента е на шпакловка и замазка с масивна входна врата от висок клас и дограма. Отопление на газ. Ще бъдат заградени със жив плет дворни тераси за апартаментите на кота 0 и ще се оформи като лятна градинка за сутрешно кафе или игри на децата.
Комплекса разполага с голям двор и богата паркова среда - заграден; 6 камерни профили Rehau, троен стъклопакет 42 мм ; отопление на газ или ток - изградена сградна инсталация с възможност за изграждане на жилищна за сметка на купувача. Поставени стойки за клитици. Залагаме на доказали се партньори.
Акт 16 - март 2021год. Предлагаме оценка и съдействие за Ипотечно кредитиране. Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. За повече информация и огледи: Георги Шопов 0876 524165 Оферта №55689

Ако искате да купите имот с нас, ето какво трябва да знаете:

 

Свържете се с брокера, които отговаря за офертата, която сте харесали, на един от посочените телефони, по имейл или като изпратите запитване през сайта. Брокерът ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

 

Arco Real Estate е пълноправен член на Националното сдружение за недвижими имоти (НСНИ) - представителната браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България, и работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

 

При сключване на сделка за покупко-продажба дължимото възнаграждение е в размер на 3% с ДДС от договорената продажна цена на имота и се заплаща в деня на подписване на предварителния договор.

 

Цената на посредническата услуга включва:

 

  • Всички брокерски услуги (подбор на имоти, организиране и провеждане на огледи, договаряне на цена, пазарен анализ)
  • Цялостна правна помощ до окончателното финализиране на сделката
  • Пълно рекламно обезпечение на имота
  • Съдействие при предаване на имота във владение
  • Регистрацията на имота в данъчната служба
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, газ)

 

Всички плащания се извършват по банков път, като за всяко се издава данъчна фактура.

Вашият брокер

Запитване към оферта

Статистика за цена на кв.м. във времето

Статистиката е на база на офертни цени на кв.м. в съответния квартал, за съответния тип имот.София (град), Малинова долина

© 2006-2020 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени