Безплатен телефон 0800 900 25
Оферта № 43319

Продава, 3-стаен Апартамент, 112 кв.м. София (град), Манастирски ливади - Изток, цена 93 980 €


Цена
или
93 980 € 183 809 лв.

Цена кв.м.
839.10 € 1 641.20 лв.
Такси прехв. Кредит
Местоположение
София (град), Манастирски ливади - Изток
Площ
112 кв.м.
Общи части
16 кв.м.
Етаж
3
Етажи
6
Стаи
3
Спални
2
Вид строителство
Тухла
Етап на строителство
Кота 0
Пусков срок
31.12.2021
Изложение
Югозапад
Изложение
Запад
Отопление
Локално
ARCO REAL ESTATE продава просторен тристаен апартамент в нов луксозена малка бутикова сграда в близост до бул.България. Той се намира в бързоразвиващия се, модерен, столичен квартал Манастирски ливади-изток, разположен в полите на планина Витоша.
Локацията е с бърз достъп до бул. Т.Каблешков и бул.България и Околовръстен път . В близост до сградата е разположен МОЛ България, множество комплекси от затворен тип и спирки на градския транспорт. В околността са ситуирани супермаркет ДАР и ЛИДЛ, както и детски градини и училища. Апартамент № Б-10, вход Б намиращ се на трети етаж със застроена площ от 95,94м2, и общи части 15,94м2 и идеални части и от дворното място и се състои от: входно антре, всекидневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, тоалетна, склад/мокро/, балкон. Състоянието, в което се предава апартамента е на шпакловка и замазка с масивна входна врата от висок клас и дограма, монтирани фуртировани вътрешни врати. Разполагаме с парко места на цена 7000 евро и гаражи от 12700 до 24000 евро. Фасадата на сградата е решена да бъде изпълнена с материали от най-висок клас и устойчивост, която ще създаде максимални изолационни качества и визия. Асансьор - електрически безшумен асансьор. Отопление на ГАЗ. Контролиран достъп, видео наблюдение. . Перфектна панорама към планина Витоша. Акт 16 - декември 2021. Предлагаме оценка и съдействие за Ипотечно кредитиране. Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. За повече информация и огледи: Георги Шопов 0876 524165 Оферта №43319

Ако искате да купите имот с нас, ето какво трябва да знаете:

 

Свържете се с брокера, които отговаря за офертата, която сте харесали, на един от посочените телефони, по имейл или като изпратите запитване през сайта. Брокерът ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

 

Arco Real Estate е пълноправен член на Националното сдружение за недвижими имоти (НСНИ) - представителната браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България, и работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

 

При сключване на сделка за покупко-продажба дължимото възнаграждение е в размер на 3% с ДДС от договорената продажна цена на имота и се заплаща в деня на подписване на предварителния договор.

 

Цената на посредническата услуга включва:

 

  • Всички брокерски услуги (подбор на имоти, организиране и провеждане на огледи, договаряне на цена, пазарен анализ)
  • Цялостна правна помощ до окончателното финализиране на сделката
  • Пълно рекламно обезпечение на имота
  • Съдействие при предаване на имота във владение
  • Регистрацията на имота в данъчната служба
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, газ)

 

Всички плащания се извършват по банков път, като за всяко се издава данъчна фактура.

Вашият брокер

Запитване към оферта

Статистика за цена на кв.м. във времето

Статистиката е на база на офертни цени на кв.м. в съответния квартал, за съответния тип имот.София (град), Манастирски ливади - Изток

© 2006-2019 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени