Безплатен телефон 0800 900 25
Оферта № 29346

Продава, 4-стаен Апартамент, 224 кв.м. София (град), Манастирски ливади - Изток, цена 223 584 €


Цена
или
223 584 € 437 292 лв.

Цена кв.м.
998.10 € 1 952.20 лв.
Такси прехв. Кредит
Местоположение
София (град), Манастирски ливади - Изток
Площ
224 кв.м.
Общи части
24 кв.м.
Етаж
6
Етажи
6
Стаи
4
Спални
3
Вид строителство
Тухла
Етап на строителство
Акт 14
Пусков срок
30.04.2020
Изложение
Изток
Изложение
Югоизток
Отопление
Газово
Виртуална обиколка: bg.estate/property/904

АRCO REAL ESTATE продава четиристаен апартамент пред Акт 16 в Манастирски ливади-изток. Апартамент № 20Б е със Застроена Площ 143,25 кв.м + тераса 57.09 кв.м.( цена от 400 Евро на кв.м.) + 24,04 кв.общи части + земя: 73,19 кв.м, намира се на шести жилищен етаж - състоящ се от входно антре, дневна с кухненски бокс, три спални с излаз на тераса, три бани с тоалетни и килер.
СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ: Стени гипсова шпакловка; Стени в бани и WC вароциментова мазилка; Тавани гипсова шпакловка; Под циментова змазка; Външна блиндирана врата; Изградена ел. инсталация по проект; Изградена ВиК на тапа с монтирани водомери; Изградена ОиВ по проект с монтирани вертикални щрангове и монтирана хоризонтална мрежа в сутерена и по етажите; Тераси и балкони хидроизолация и гранитогрес. Комплексът ще се състои от партерно ниво с английски двор и пет етажна жилищна сграда. Степен на завършеност на шпакловка и замазка, входни врати. Отопление на газ.
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: Комплексът е разположен на слънчево и комуникативно място в близост до бул.Тодор Каблешков в район с училища, детски градини, хипермаркети и бърз достъп до околовръстен път. На десет минути пеша от Южен парк.
Сградата ще бъде модерна със съвременен дизайн, изпълнена с качествени материали. Общите части са изпълнени от гранит и инокс. Осигурени са телефонно и домофонно звънчеви уредби, окабеляване за СОТ и Интернет. Комплексът е със заграден двор и надземна паркинг зона с навес и удобно влизане. Възможност за покупка на паркоместа.
Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15 733
За контакт: Яна Димитрова, Тел: 0887 659 100 Оферта №29346

Ако искате да купите имот с нас, ето какво трябва да знаете:

 

Свържете се с брокера, които отговаря за офертата, която сте харесали, на един от посочените телефони, по имейл или като изпратите запитване през сайта. Брокерът ще се свърже с Вас в рамките на 24 часа.

 

Arco Real Estate е пълноправен член на Националното сдружение за недвижими имоти (НСНИ) - представителната браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България, и работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти.

 

При сключване на сделка за покупко-продажба дължимото възнаграждение е в размер на 3% с ДДС от договорената продажна цена на имота и се заплаща в деня на подписване на предварителния договор.

 

Цената на посредническата услуга включва:

 

  • Всички брокерски услуги (подбор на имоти, организиране и провеждане на огледи, договаряне на цена, пазарен анализ)
  • Цялостна правна помощ до окончателното финализиране на сделката
  • Пълно рекламно обезпечение на имота
  • Съдействие при предаване на имота във владение
  • Регистрацията на имота в данъчната служба
  • Откриване на нови партиди за ток, вода и отопление (ТЕЦ, газ)

 

Всички плащания се извършват по банков път, като за всяко се издава данъчна фактура.

Вашият брокер

Запитване към оферта

Статистика за цена на кв.м. във времето

Статистиката е на база на офертни цени на кв.м. в съответния квартал, за съответния тип имот.София (град), Манастирски ливади - Изток

© 2006-2020 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени