Безплатен телефон 0800 900 25
Ексклузивен
New Point
София (град), Овча купел
Продава:
1 оферти от 1424€/кв.м.
ARCO REAL ESTATE ПРЕДЛАГА ЗА ПРОДАЖБА апартаменти в новата жилищна сграда „New Point“, разположена полите на планина Витоша, в новата част на квартал Овча Купел, в близост до ул. Боряна и Нов български университет.

Ако търсите спокойствие и комфорт и сте любители на красивите гледки, то на това място можете да откриете Вашия бъдещ дом. Сградата се намира на бързо пешеходно разстояние от Нов български университет и метростанция Овча Купел, в непосредствена близост до частна детска градина и недалеч от училища.

Жилищната сграда разполага с апартаменти с една, две и три спални, където всяка дневна е с южно изложение и гледка към Витоша.
Апартаментите се състоят от коридор, просторен хол, уютни спални и лоджии, от които да се насладите на планинския климат и прекрасното слънце.

За осъществяване на проекта ще бъдат използвани материали без компромис на качеството. Фасадата ще бъде изградена от тухли Wienerberger, покрити с вентилируема топлоизполация от каменна вата и висококачествени HPL плоскости.
Дограмата ще бъде от френски тип с четирисезонен стъклопакет с цел максимално допускане на естествена светлина в жилищата.
Общите части ще бъдат изградени с плочи от естествен камък и гранит.
Апартаментите в сградата са с площ от 59кв.м. до 184кв.м. и с цени от 62 500€ до 139 800€.
Крайния срок за завършване на сградата е м.Септември 2022г.
Към момента има 6 свободни от 20 апартамента, не пропускайте шанса да закупите Вашия мечтан дом!

Апартаментите ще се издават на фина шпакловка и замазка, с блиндирани входни врати и при желание от бъдещите собственици - с възможност за довършване до ключ. Отоплението в сградата ще бъде на газ.

Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733.
Предлагаме съдействие за ипотечно кредитиране и изготвяне на пазарна оценка на имота.
За повече информация относно този проект и уговорка за оглед, моля да ме потърсите на посочения телефон или мейл:
e-mail: Cvetelin.ivanov@arcoreal.bg
IG: cvetelin_arcoreal
Цветелин Иванов – 0877 239 412
Покажи оферти
Общо оферти: 1

Етаж 2

235 000 €
ID: 62934
София (град), Овча купел
Продава, 4-стаен Апартамент, 165 кв.м.
ARCO REAL ESTATE ПРЕДЛАГА ЗА ПРОДАЖБА апартаменти в новата жилищна сграда „New Point“, разположена полите на планина Витоша, в новата част на квартал Овча Купел, в близост до ул. Боряна и Нов българск...
Повече за имота
© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени