Безплатен телефон 0800 900 25
Ексклузивен
Pancharevo Lake Houses
София (град), с. Панчарево
Продава:
3 оферти от 1161€/кв.м.
ARCO REAL ESTATE, ПРЕДЛАГА ЗА ПРОДАЖБА РЕДОВИ КЪЩИ, разположени в близост до Панчаревско езеро с панорамна гледка към Лозенска планина и живописния Панчаревски пролом.

Мястото е тихо и спокойно с изградена инфраструктура, обединяващо в себе си удобството на града, комфорта и уединението на природата.

Къщите разполагат с двоен гараж, сервизно помещение, просторна дневна с тоалетна, четири спални, баня и тоалетна, тоалетна и двор.

При завършването на проекта ще бъдат използвани проверени и качествени материали.

Близо до комплекса има спирка на автобусна линия 1, 3, 4, които правят директна връзка с Метростанция Интер Експо Център. С автомобил до Бизнес Парк София и Ринг Мол се стига за 10минути. В непосредствена близост има ресторанти на брега на езерото, спортно развлекателни комплекси, модерен СПА комплекс, детски градини, училища и занимални.
Районът е много подходящ за семейство с деца. Чистият въздух, проникновената гледка и зелените пространства подпомагат за завършека на тази хармония, която е само на минути от столицата.

Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. Предлагаме съдействие за ипотечно кредитиране и изготвяне на пазарна оценка на имота.

За повече информация относно този проект и уговорка за оглед, моля да ни потърсите на посочените телефони: Цветелин Иванов 0877 239 412
тел.: 0877239412, e-mail: cvetelin.ivanov@arcoreal.bg, http://: arcoimoti.imot.bg
Покажи оферти
Общо оферти: 3

Партер

345 000 €
ID: 75457
София (град), с. Панчарево
Продава, Къща, 280 кв.м.
ПРОДАДЕНА! Свободни 3бр. къщи. ARCO REAL ESTATE, ПРЕДЛАГА ЗА ПРОДАЖБА РЕДОВИ КЪЩИ разположени в близост до Панчаревско езеро с панорамна гледка към Лозенска планина и живописния Панчаревски пролом. ...
Повече за имота
335 000 €
ID: 74093
София (град), с. Панчарево
Продава, Къща, 280 кв.м.
КАПАРИРАНА! ARCO REAL ESTATE, ПРЕДЛАГА ЗА ПРОДАЖБА РЕДОВИ КЪЩИ разположени в близост до Панчаревско езеро с панорамна гледка към Лозенска планина и живописния Панчаревски пролом. Мястото е тихо и спо...
Повече за имота
325 000 €
ID: 74091
София (град), с. Панчарево
Продава, Къща, 280 кв.м.
ARCO REAL ESTATE, ПРЕДЛАГА ЗА ПРОДАЖБА РЕДОВИ КЪЩИ разположени в близост до Панчаревско езеро с панорамна гледка към Лозенска планина и живописния Панчаревски пролом. Мястото е тихо и спокойно с изгра...
Повече за имота
© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени