Безплатен телефон 0800 900 25
Ексклузивен
Green Hill - Kambanite
София (град), Камбаните
Продава:
3 оферти от 1184€/кв.м.
ARCO REAL ESTATE, ПРЕДЛАГА ЗА ПРОДАЖБА апартаменти в единствената новострояща се жилищна сграда в м-т Камбаните - GREEN HILL - KAMBANITE.
Всички апартаменти в сградата имат страхотни гледки към полите на Витоша.
Жилищната сграда е малка - само 11бр. апартамента и разположена в голям парцел, от които 60% са алеи, зелени площи, естествна растителност и дървета.
Мястото е тихо и спокойно с изградена инфраструктура, обединяващо в себе си удобството на града, както и комфорта и уединението на природата.
При завършването на проекта ще бъдат използвани проверени и качествени материали.
Жилищата се издават на шпакловка и замазка с външна блиндирана врата, a oбщите части ще бъдат луксозно изпълнени с естествен камък и гранитогрес и немски асансьор KONE.
Близко до жилищната сграда ще откриете пътеки за разходка, монумента 'Камбаните', Geritage Park, Residential Park, ресторанти, детски градини, а на 1500м. е ситуирана и спирката на Метростанция 'Бизнес Парк'.
Чистият въздух, проникновенната гледка и зелените пространства подпомагат за завършека на тази хармония, която е само на минути от центъра на града.
Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733.
Предлагаме съдействие за ипотечно кредитиране и изготвяне на пазарна оценка на имота.
За повече информация относно този проект и уговорка за оглед, моля да ме потърсите на посочения телефон:
Цветелин Иванов 0877 239 412
Покажи оферти
Общо оферти: 3

Етаж 2

139 900 €
ID: 85633
София (град), Камбаните
Продава, 2-стаен Апартамент, 85 кв.м.
ARCO REAL ESTATE, ПРЕДЛАГА ЗА ПРОДАЖБА тристаен апартамент със собствен голям двор и веранда в единствената новострояща се жилищна сграда в м-т Камбаните със страхотни гледки към полите на Витоша. Жи...
Повече за имота
178 500 €
ID: 85634
София (град), Камбаните
Продава, 3-стаен Апартамент, 105 кв.м.
ARCO REAL ESTATE, ПРЕДЛАГА ЗА ПРОДАЖБА тристаен апартамент в единствената новострояща се жилищна сграда в м-т Камбаните - GREEN HILL - KAMBANITE. Всички апартаменти в сградата имат страхотни гледки ...
Повече за имота

Етаж 3

159 900 €
ID: 85637
София (град), Камбаните
Продава, 3-стаен Апартамент, 135 кв.м.
ARCO REAL ESTATE, ПРЕДЛАГА ЗА ПРОДАЖБА тристаен лофт апартамент /мезонет/ с обособен кът за офис в единствената новострояща се жилищна сграда в м-т Камбаните - GREEN HILL - KAMBANITE. Всички апартаме...
Повече за имота
© 2006-2023 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени