Безплатен телефон 0800 900 25
Стар Дриймс
Бургас (регион), гр. Свети Влас
Arco Real Estate представя на Вашето внимание новопостроения ваканционен комплекс Стар Дриймс, разположен на българското Черноморие, само на 50 метра от плажа, в луксозния Черноморски курорт Свети Влас.
Стар Дриймс е комплекс от затворен тип – образец за качествено стройтелство и впечатляващ дизайн на външното пространство (басейни, зелени площи, детски площадки и др.)

В комплекса се предлагат за продажба следните видове апартаменти: едностайни - тип студио, двустайни, тристайни и четиристайни. Всички Апартаменти в к-с Стар Дриймс са напълно обзаведени със стилна мебел и обурудвани със всичко необходимо за комфортно пребиваване, а също така и за отдаване под наем.. Отличното изложение на високите етажи гарантира спираща дъха гледка към морето и планината. Вашето уединение и сигурност са осигурени от звукоизолиращи стени, денонощна охрана и частен подземен паркинг. Освен от ресторанта, бара и супермаркета, разположени на територията на комплекса, можете да се възползвате и от всички удобства в останалите обекти на нашата фирма, които са в непосредствена близост: ресторанти, предлагащи ястия от различни национални кухни; барове и магазини; фитнес центрове, тенис кортове, масажни и козметични центрове, детски център, автомобили под наем и др.

Територията на комплекса :
Ограда- железобетонна долна част, облицована с естествен камък- гнайс, метална горна част.
Плувен басейн- облицован е керамични плочки, а стълбите и перилата са от нераждаема стомана.
Ландшафтът е изключително стилен с подобаващо озеленяване и множество алеи.
Конструкция на сградата:

Монолитна железобетонна конструкция и тухли от вида Поротерм на компания Винербергер, който имат отлични топлоизолиращи свойства.

А/ Общи части:
Покрив- дървена конструкция, с топло и хидро изолация, покрити с висококачествени керамични керемиди.
Фасада- 5 см. термоизолация на стените
Стълбища- гранитогрес, стени- латекс, перила- метални. Осветителните тела са снабдени със сензори за движение в общите коридори.
ВИК изводи и ел. окабеляване
Перила на балконите- плътни или решетни, съгласно проекта
Асансьор- хидравличен или електрически ( според проекта), произведен от Орона Испания; Във вход L и P – няма асансьор, по проект.
Комплексът е под денонощно видеонаблюдение и охрана.

Б/ Апартаменти:
Всекидневна- Подовото покритие е гранитогрес или теракота, стените са боядисани с латекс, поставени са осветителни тела, ключове и розетки, има извди за телефон и кабелна телевизия, климатик ( зима- лято)
Кухня- подовото покритие е гранитогрес или теракота,стените са боядисани с латекс, поставени са осветителни тела, ключове и розетки, има ВИК изводи.
Спалня- подовото покритие е ламиниран немски паркет, стените са боядисани с латекс, поставени са осветителни тела, ключове и розетки, има извди за телефон и кабелна телевизия, климатик ( зима- лято)
Санитарен възел- фаянс и теракот, монтиран моно блок, умивалник със смесител, огледало, душ и болйлер, и осветление.
Коридор- Подовото покритие е гранитогрес или теракота, стените са боядисани с латекс, поставени са осветителни тела, ключове и розетки.
Балкон- гранитогрс, метални парапети – боядисани с автомобилен лак, осветителни тела
Вътрешни врати
Външна врата
Прозорци- пет камерен немски профил PVC, с цвят орех и 24 мм. стъклопакет
Поставени са водомери, табло и електромер във всички общи части и апартаменти.

Годишна такса поддръжка – 7 €/кв.м.
Таксата включва – ползване на всички удобства поддръжка и почиствне на общите части на сградите, почистване и поддръжка на зелените площи и зони около басейна, цялостна поддръжка и обслужване на басейна, 24-часова охрана и видеонаблюдение – кръглогодишно.

План на плащане:
Всеки апартамент може да бъде закупен по индивидуален разплащателен план, на разсрочено плащане!
• 2000 Евро депозит

Комплексът е ново стойтелство. Завършен с АКТ 16 !
Дата на завършване: 2017 г.

Вие можете да закупите имот в този комплекс чрез Arco Real Estate, по цени на стройтеля – БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИОННА!

Ако желаете да получите подробна информация за възможностите за инвестиция, разплащателни планове и актуални апартаменти за продажба във ваканционен комплекс Стар Дриймс, моля свържете се с нашите консултанти. За контакти Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788 (Viber / WhatsApp)
Покажи оферти
Общо оферти: 0
© 2006-2024 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени