Безплатен телефон 0800 900 25
Цветна Градина
София (град), Кръстова вада
ARCO REAL ESTATE предлага за продажба сграда с Акт 16, на доказал строител, построил не една сграда в София и специално в квартал Кръстова вада.
Сградата е разположена както в градска среда с добре развита инфраструктура, така и в достатъчно отдалечение от градския шум на един от главните булеварди на квартал Лозенец, местност Кръстова вада - Черни връх. Добре обмислена ситуация на обекта дава възможност за исключителна гледка както към Витоша-планина - на Юг, така и към цялата София - на Североизток и Северозапад.
Разгърнатата застроена площ на обекта е 2 800 кв.м, с общо 34 апартамента - двустайни, тристайни и четиристайни.
Имотът има лице към три улици - от юг, изток и запад.
Обектът се изпълнява по всички съвременни стандарти за строителство. Фасадата й се отличава с елегантен и иновативен дизайн, с акценти от Еталбонд. Ще бъде оградена с елегантна ограда от ковано желязо.
Сградата е проектирана с един полуподземен, един партерен, четири жилищни и един подпокривен етаж. Възможност за покупка на подземни паркоместа и гаражи, и надземни паркоместа с навес. Две рампи, от източната и западната страна на сградата, осигуряват достъпа до подземието. На първият /партерен/ етаж ще са разположени апартаменти без балкони, като котата на този етаж е +1.20. Пред тях ще има ограда.
Конструкцията на сградата е монолитна, стоманобетонна. Подовите конструкции са рeшени като безгредови плочи. Фасадните стени са проектирани като 25 см. зидове от керамични тухли, върху които е положена топлоизолация, измазана с полимерна мазилка върху PVC мрежа. Вътрешните преградни стени са от решетъчни тухли. Между помещенията са предвидени шумоизолационни двойни стени с въздушен слой. Носещата конструкция е стоманобетонна.
Срок на завършване на строителството август 2018г.
Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. Предлагаме съдействие за ипотечно кредитиране и изготвяне на пазарна оценка на имота. Обадете се и заявете час за оглед:Сюзанна Кирова - 089450 59 33;02/9964312
Покажи оферти
Общо оферти: 0
© 2006-2020 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени