Безплатен телефон 0800 900 25
Ексклузивен
Панорама Панчарево
София (град), с. Панчарево
Продава:
1 оферти от 1242€/кв.м.
ARCO REAL ESTATE, ПРЕДЛАГА ЗА ПРОДАЖБА жилищен комплекс разположен на самото панчаревско езеро с панорамна гледка към лозенска планина и живописния панчаревски пролом. Комплекса е ситуиран на 5дка земя от които 60% са алеи, зелени площи, естествна растителност и детска площадка.
Мястото е тихо и спокойно с изградена инфраструктура, обединяващо в себе си удобството на града, както и комфорта и уединението на природата.
При завършването на проекта ще бъдат използвани проверени и качествени материали. Очаквано завършване на проекта - септември 2021г.
Жилищата се издават на шпакловка и замазка с външна блиндирана врата, a oбщите части ще бъдат луксозно изпълнени с естествен камък и гранитогрес.
Отоплението ще бъде на газ.
Близко до комплекса е спирка на автобусна линия 1, 3, 4, които правят директна връзка с Метростанция Интер Експо Център. С автомобил до Бизнес Парк София и Ринг Мол се стига за 10минути.
В непосредствена близост има ресторанти на брега на езерото, спортно развлекателни комплекси, модерен СПА комплекс, детски градини, училища и занимални. Района е много подходящ за семейства с деца.
Чистият въздух, проникновенната гледка и зелените пространства подпомагат за завършека на тази хармония, която е само на минути от столицата.
Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733.
Предлагаме съдействие за ипотечно кредитиране и изготвяне на пазарна оценка на имота.
За повече информация относно този проект и уговорка за оглед, моля да ни потърсите на посочените телефони:
Цветелин Иванов – 0877 239 412
Покажи оферти
Общо оферти: 1

Партер

77 000 €
ID: 63446
София (град), с. Панчарево
Продава, 2-стаен Апартамент, 62 кв.м.
ARCO REAL ESTATE, ПРЕДЛАГА ЗА ПРОДАЖБА апартаменти в жилищен комплекс разположен на самото панчаревско езеро с панорамна гледка към лозенска планина и живописния панчаревски пролом. Комплекса е ситуир...
Повече за имота
© 2006-2021 ARCO REAL ESTATE Всички права запазени